رئیس موسسه مطالعاتی افرا هشدار داد: موشك‌هایی با بُرد 300 كیلومتر؛ نتیجه مذاكره با دشمن!

رئیس موسسه مطالعاتی افرا تاكید كرد: اگر مذاكره موشكی را می‌پذیرفتیم، امروز بُرد موشكی جمهوری اسلامی 300 كیلومتر بود و یقینا زمین‌گیر می‌شدیم.

1404/03/31
|
20:27
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، محمدنبی آقاتقی با حضور در استودیوی پخش زنده رادیو تهران با بیان این كه جریان رسانه ای خارج از كشور سعی در بزرگ‌نمایی اتفاقات داخل ایران دارد، گفت: اسرائیل ضربات سهمگینی متحمل شده است.

در سال‌های اخیر، مهاجرت معكوس از دغدغه‌های رژیم صهیونیستی بوده و امروز شاهد این روند فاجعه‌بار است. این در حالی است كه ایران هنوز در سطح پاسخی اولیه است و پاسخ دندان‌شكن اتفاق نیفتاده است.
این كارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اطمینان قلبی رهبری نسبت به وفاداری عامه مردم ایران، گفت: مراقبت‌های رهبری اجازه هیچ خدشه ای به رابطه مردم و نظام نداد.

*ما با آمریكا درحال جنگ هستیم
آقاتقی با بیان این كه غرب درصدد نابودی تمام كشورهای اسلامی است، از حضور همه جانبه مردم و افزایش مشاركت آنها یاد كرد كه مقبولیت نظام را در برابر دشمن به دنبال دارد. او خاطرنشان كرد: رهبری همواره مذاكره را نهی كردند چون می‌دانند دشمن فریب‌كار است.
آمریكا دشمن اصلی ماست؛ نه رژیم صهیونیستی، ولی برخی آقایان به غلط اسرائیل را دشمن ما می‌دانند. آمریكا این رژیم را تغذیه و مدیریت كرده است. اگر این حمایت‌ها نبود اسرائیل در جنگ غزه هم شكست می‌خورد.

*رسانه‌های تصویری باید در صحنه حاضر شوند
این كارشناس مسائل سیاسی هدف تأسیس رژیم صهیونیستی را كنترل رهبران كشورهای اسلامی دانست و افزود: نظامیان ما پاسخ لازم را می‌دهند و رسانه هم باید ملت را در كنار نظام قرار دهد.
دشمن ساختمان شیشه ای صداوسیما را هدف قرار داد چون می‌خواست جایگاه آگاهی‌بخشی رسانه را خاموش كند. در این بین رسانه‌های دیگر نظیر فیلیمو و نماوا و... باید پای كار آیند.
رسانه باید یكپارچگی و امید را در جامعه تزریق كند و ان شاءالله ثمره آن را ملت مقاومت در منطقه خواهد دید.

*ترس دشمن از اعزام اف35
آقاتقی ترور و غافلگیری را ذات رژیم صهیونی دانست و گفت: دشمن قصد داشت از مسیر مذاكره، اراده خود را تحمیل كند. امروز هم برنامه صفر درصد انرژی هسته ای را از ما می‌خواهند كه غیر قابل قبول است.
وی یادآور شد: مذاكره موشكی، توان و بُرد تجهیزات ما را به 300 كیلومتر می‌رساند؛ ولی امروز كلاهك‌های یك و نیم تُنی در اختیار داریم.
اسرائیل دیگر توان اعزام اف35 ها را به مرز ایران ندارد چون دچار تحلیل غلط شد و امروز هواپیماهای دشمن در تیررس ماست.

*دشمن ما را در سطح عین‎الاسد می‌دید
رئیس موسسه افرا به رادیو تهران گفت: دشمن تصور نمی‌كرد ایران پاسخی دندان‌شكن بدهد چون رفتار نظامی ما را با عین الاسد و وعده صادق یك و دو مقایسه كرد.
پالایشگاه حیفا 60 درصد منابع سرزمین‌های اشغالی را تامین می‌كرد و امروز سیستم سوخت در این رژیم دچار اختلال شده است.
آقاتقی گفت: اسرائیل، اروپایی‌ها و آمریكا را جلو می‌اندازد چراكه ذخایر سامانه‌های پدافندی اش رو به اتمام است. این در حالیست كه ما از شمار موشك‌هایمان كاسته ایم ولی هرآنچه به سمت سرزمین‌های اشغالی پرتاب می‌شود، به هدف می نشیند.

وعده صادق 3

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی radiotehranplus@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع