رئیس اتاق اصناف تهران در گفتگو با رادیو تهران از اعلام طرح جدیدی برای تعیین قیمت نان در آینده نزدیك خبر داد و گفت: بر اساس این طرح ، واحد صنفی متخلف در صورت تكرار تخلف، قطعا تعطیل شده و سهمیه آرد این واحد صنفی به واحد دیگری داده میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران در گفتگو با برنامه «جونم زندگی» پنجشنبه 29 آذر با اشاره به دورهمیهای شب یلدا به عنوان یكی از كهنترین سنت های ایرانیان و خریدهای این شب گفت: در بعضی مناسبتهای خاص مثل شب یلدا مردم كالاهایی خاص مثل آجیل و میوه و شیرینی تهیه میكنند. به همین جهت اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی برنامهریزی خاصی برای این ایام دارند.
تمام واحدهای صنفی ملزم به نصب قیمت كالا در معرض دید مشتری هستند
رئیس اتاق اصناف تهران با تاكید بر اینكه تمام واحدهای صنفی ملزم به نصب قیمت كالا در معرض دید مشتری هستند گفت: مشتری باید بتواند به طور دقیق و از نزدیك كالا را ببیند. در صورتیكه مشتری متوجه شد در خرید اجناس از نظر قیمت و كیفیت ضرر كرده میتواند با شماره 124 تماس گرفته و حتی به صورت حضوری به اتاق اصناف تهران مراجعه نماید. بازرسهای اتحادیهها و اتاق اصناف هم تا جمعه 30 آذرماه به بازرسی ویژه شب یلدا ادامه خواهند داد.
میوهها نسبت به نوع و كیفیت نرخگذاری میشوند
وی با بیان اینكه میوهها از نظر كیفیت به درجههای 1 تا 3 طبقه بندی شده و دستچین میشوند گفت: میوهها نسبت به نوع و كیفیت نرخگذاری میشوند . مردم در صورت مشاهده تخلف میتوانند با 124 یا اتحادیه مربوطه تماس بگیرند و شماره 135 هم برای ثبت شكایت تعزیراتی در خدمت هموطنان است.
بخشی از تخلفات صنفی توسط بازرسان اعمال قانون میشوند
رستگار تصریح كرد: برخی مواقع بارزسها به طور مستقیم تخلف را مشاهده و اعمال قانون میكنند ولی در موارد دیگر برای رسیدگی به تخلفات، نیازمند ثبت شكایات مردمی هستیم.
طرح جدید اتاق اصناف برای تعیین قیمت نان به زودی اعلام میشود
وی با بیان اینكه هزینه نان در تولید و توزیع بالا است و سهم بالایی از این هزینه را دولت پرداخت میكند تا نانی با كیفیت و وزن مناسب به دست مردم برسد به رادیو تهران گفت: طرحی ارائه شده تا قیمت نان با كیفیت ، وزن، نوع و ... كاملا متناسب باشد. این طرح شرایط مشتریان را به طور كامل در نظر گرفته است. بر اساس این طرح جدید، واحد صنفی متخلف در صورت تكرار تخلف، قطعا تعطیل شده و سهمیه آرد این واحد صنفی به واحد دیگری داده میشود.
نانواییها باید بتوانند پاسخگوی هزینههای جاری خود باشند
رئیس اتاق اصناف تهران تاكید كرد: نظارت بر نانواییها باید بیشتر باشد. نرخ نان باید در واحد صنفی نصب شود. وزن نان مشخص است و واحد صنفی نمیتواند مشتری را مجبور كند برای مثال نان كنجدی بگیرند. اما از طرف دیگر واحد صنفی هم باید بتواند پاسخگوی هزینههای جاری از جمله دستمزد كارگر، مالیات، بیمه، آب و برق باشد.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقهمندان میتوانند برنامههای رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.