رئیس رسانه ملی در گفتگو با رادیو تهران گفت: رادیو در ایجاد پلتفرمها پیشتاز بوده و بسیاری از مواقع از برنامه كاربردی ایرانصدا برای شنیدن برنامههای رادیو استفاده میكنم. همچنین همه هموطنان میتوانند روی تلوبیون همه شبكههای تلویزیونی رسانه ملی را دریافت كنند.
چرا نباید یك شبكه استانی برای ساكنان شهرستانهای استان تهران داشته باشیم؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما در گفتگو با برنامه صبحگاهی «بام تهران» در پاسخ به اینكه چرا گیرندههای شبكه تهران از استانهای دیگر قطع شده است؟ گفت: ساكنان استان تهران به عنوان استان پایتخت از محرومیتی دائمی رنج میبرند. ما در برخی استانها دو مركز صداوسیما و فرستنده داریم اما استان تهران حتی یك شبكه استانی هم نداشته است. شهرستانهای استان تهران از كوچكترین توجهی در رسانه ملی برخوردار نبوده اند. چرا ما نباید یك شبكه استانی برای ساكنان شهرستانهای استان تهران داشته باشیم؟ حق مردم این استان است تا از تولیدات استانی برخوردار شوند.
هموطنان میتوانند روی شبكه تلوبیون همه شبكههای رسانه ملی را دریافت كنند
جبلی افزود: در استان تهران مردمی با فرهنگها و ریشههای مختلف ساكن هستند. همه هموطنان میتوانند روی شبكه تلوبیون همه شبكههای تلویزیونی رسانه ملی را دریافت كنند.
از ایرانصدا برای شنیدن برنامههای رادیو استفاده میكنم
رئیس رسانه ملی در ادامه گفتگو با رادیو تهران گفت: رادیو در ایجاد پلتفرمها پیشتاز بوده و بسیاری از مواقع از برنامه كاربردی ایرانصدا برای شنیدن برنامههای رادیو استفاده میكنم.
ارتباط سلبریتیها با رسانه، یك رابطه دو طرفه است
او با اشاره به تعامل دوجانبه صداوسیما و هنرمندان گفت: رابطه بین رسانه و هنرمند یك رابطه تعاملی است. هنرمند از استعداد خود استفاده میكند و رسانه ملی باید قدر استعداد هنرمند را بداند و این جایگاه را در اختیار او قرار دهد. هر دو طرف به گردن هم حق دارند. اما رسانه ملی مثل دیگر رسانهها، اصول و ضوابطی دارد. ضمن اینكه ارتباط چهرهها(سلبریتیها) با رسانه هم یك رابطه دو طرفه است كه در صورت تمایل دو طرف همافزایی و ارتباط خوب شكل میگیرد و زمانیكه یكی از دو طرف علاقمند نباشد این ارتباط شكل نمیگیرد. اگرچه اعتقاد دارم رسانه باید همیشه به دنبال تربیت هنرمندان باشد چون هنر همیشه در حال زایش است و متوقف نمیشود.
برای ساخت مجموعه حضرت موسی(ع) از هوش مصنوعی استفاده میشود
رئیس صداوسیما در پاسخ به پرسش هوش مصنوعی كه در برنامه بام تهران از آن استفاده شد، مبنی بر اینكه چطور برنامههای فرهنگی را با تغییرات فرهنگی و تكنولوژیك به روز میكنید ؟ اظهار داشت: ما در قدمهای آغارین استفاده از هوش مصنوعی در تولیدات تلویزیونی هستیم كه میتوان به مجموعه حضرت موسی(ع) اشاره كرد. اما این كافی نیست و نیازمند خلاقیت و نوآوری بیشتری هستیم.
مركز هوش مصنوعی در سازمان صداوسیما ایجاد شده است
او خبر داد: مركز هوش مصنوعی در مركز طرح و برنامه سازمان ایجاد شده و تجربه رسانههای دیگر هم بررسی میشود تا بتوانیم از توانمندیهای این فناوری استفاده كنیم.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقهمندان میتوانند برنامههای رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.