پیشكسوت دوران دفاع مقدس و همرزم شهید بابایی با یادآوری رشادتهای مردم دزفول تاكید كرد وجود پادگان دوكوهه و ایستگاه راه آهن اهمیتِ حیاتیِ دزفول را در جنگ تحمیلی دوچندان كرده بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، امیر سرتیپدوم خلبان حسین خلیلی پیشكسوت دوران دفاع مقدس ضمن گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و همچنین روز دزفول قهرمان به "صبح نو، تهران نو" گفت: پایگاه هوایی دزفول نزدیكترین به مرز عراق است كه فقط 90 كیلومتر با این كشور فاصله دارد.
وی با یادآوری خاطره ای از لحظه بمباران دزفول گفت: عراق به تازگی پایگاه دزفول را بمباران كرده بود. مردم با تهاجم بیرحمانه عراق روبرو شدند و حالتی دگرگون داشتند.
مردم دزفول همزمان با بمباران شهر، مقابل پایگاه هوایی تجمع كرده و شعار میدادند؛ عده ای تصور داشتند فرماندهان كودتا كردند و لذا به پاخاسته بودند.
خلیلی با اشاره به تلاشهای سردار رشید برای آرامسازی جوّ مردمی گفت: دقایقی بعد مردم بار دیگر با خودرو به سوی پایگاه شتافتند تا خانواده نیروهای هوایی را با خود به شهر برده و در مكانی امن اسكان دهند.
همین هم شد و خانواه پرسنل فنی و هوایی در اقصی نقاط شهر پناه داده شدند. مردم ایستادند و در برابر دشمن مقاومت كردند. دزفول تا پایان جنگ بمباران شد و نمیتوان نقش مردم خوب دزفول و اندیمشك را فراموش كرد.
وی یادآوری كرد: پادگان دوكوهه و ایستگاه راه آهن در این خطه قرار داشت و مقاومت این مردم اهمیت حیاتی در جنگ پیدا كرد.
خلیلی با اشاره به رشادتهای شهید بابایی در این شهر گفت: ایشان نیمی از زمان را در تهران و نیمی از وقت خود را در پایگاه دزفول صرف خدمترسانی میكرد.
نبض جبهه از دزفول میتپید و باید از این شهر و پایگاه هوایی حفاظت میشد. شهید بابایی اعتقاد داشت خاك جبهه گناهان انسان را پاك میكند و علاوه بر دفاع از كشور، باید با رفتن به جبهه عبادتی بزرگ و فریضه ای دینی را انجام داد.
وی با اشاره به این كه شهید بابایی با وجود در اختیار داشتن هواپیمای جت اما در بسیاری مواقع خود را با قطار به دزفول میرساند، گفت: روزی در این باره از ایشان سوال كردم. معتقد بود در مدتی كه در قطار حضور دارد درباره اقدامات و برنامهریزی ها فكر میكند و از طرفی از روحیه رزمندگان انرژی میگیرد.
شهید بابایی در هوا و زمین، تمام توان خود را به كار میبست و از نظر معنویت و حضور فیزیكی در خدمت اسلام و كشور و انقلاب بود. بزرگترین ویژگی اش اخلاق فرماندهی و كمگویی بود و تا جایی كه نیاز داشت، ادعای بیخود نمیكرد و رجز نمیخواند و تاكید داشت اگر كم بگویید و زیاد عمل كنید، اهدافتان برآورده میشود.
برنامه «صبح نو؛ تهران نو»؛ شنبه تا چهارشنبه ساعت 6 تا 9 از رادیو تهران پخش میشود.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقهمندان میتوانند برنامههای رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.