پل مدیریت چهارشنبه از ساعت 12:30 به مدت 45 دقیقه

رادیو تهران

پل مديريت

سامانه 110؛ پل ارتباطی مردم با پلیس‌های مختلف است+فایل صوتی

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به اینكه سامانه 110؛ پل ارتباطی مردم با پلیس‌های مختلف است گفت: جرایمی كه مربوط به هر قسمت پلیس باشد توسط مركز 110 به آنها اطلاع داده می‌شود.

1401/04/21
|
09:47
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، سرهنگ علی ولی‌پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفت و گو با برنامه پل مدیریت 20 تیرماه درباره عملكرد پلیس آگاهی گفت: پلیس آگاهی یك پلیس فعال و تخصصی است كه به صورت شبانه‌روزی به مردم خدمت می‌كند و از چند معاونت تشكیل شده كه مهمترین آن مبارزه با جرائم مسلحانه است كه سرقت مسلحانه، قتل، آدم ربایی و موضوعات نفسانی را پیگیری می‌كند. علاوه بر آن همكاران ما در بخش تشخیص هویت، موضوعات را پیگیری می‌كنند. سرقت وسایل نقلیه و سرقت‌های خاص مثل زورگیری و كیف‌قاپی و سرقت از منازل توسط نیروهای مركز و 11 پایگاه پلیس آگاهی تهران بزرگ در كمترین زمان ممكن و با فلسفه وجودی كشف جرم پیگیری می‌شود.

فاصله وقوع تا كشف جُرم باید بسیار كم شود
وی با تاكید بر اینكه فاصله وقوع تا كشف جُرم باید بسیار كم شود گفت: تمام تلاش ما هماهنگی با پلیس پیشگیری است تا اتفاقی برای هموطنان رخ ندهد اما در صورت وقوع جُرم همكاران ما در كمترین زمان ممكن در صحنه حاضر می‌شوند و از همان لحظه ابتدایی كارهای علمی و كارآگاهی و آزمایشگاهی آغاز می‌شود تا در كمترین زمان ممكن، مجرمان شناسایی شده و با هماهنگی قضایی، دستگیر و به مراجع قضایی سپرده می‌شوند.

پلیس آگاهی تهران بزرگ دو معاونت سرقت با ماموریت‌های جداگانه دارد
سرهنگ گودرزی با اشاره به حجم بالای ماموریت‌های پلیس آگاهی در تهران و جمعیت و وسعت زیاد این كلانشهر گفت: در تهران با یك معاونت سرقت نمی‌توان كارها را به خوبی پیش برد. به همین جهت معاونت سرقت وسایل نقلیه مثل خودرو و موتورسیكلت به همراه اداره ای با ماموریت مبارزه با مال‌خَرها و شناسایی محل كار آنها و برخورد با این افراد است. معاونت دوم مربوط به سرقت‌های خاص مثل سرقت منزل، سرقت به عنف یا زورگیری گوشی قاپی و كیف قاپی است كه باید این مجرمان در اسرع وقت شناسایی شده و برخورد قانونی با آنها صورت گیرد.

در هر مرحله طرح كاشف پلیس آگاهی، بیش از 60 باند مجرمانه شناسایی شدند
وی افزود: معاونت اطلاعات جنایی هم یكی دیگر از معاونت های پلیس آگاهی است كه از دیگر معاونت ها، پشتیبانی فنی و اطلاعاتی به عمل می‌آورد. در چندماه اخیر سرقت های زیادی كشف شده و چندین باند شناسایی و دستگیر شده اند. دو مرحله طرح كاشف از ابتدای سال انجام شده و در هر مرحله بیش از 60 باند مجرمانه فعال شناسایی شده اند. امیدواریم این اقدامات رضایتمندی مردم را به همراه داشته باشد.

متهمان سرقت صندوق امانات بانك ملی كه به خارج گریختند، دستگیر شده و به ایران بازگردانده می‌شوند
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به سرقت صندوق امانات بانك ملی گفت: با لطف خدا و تلاش های شبانه روزی همكاران ما در پلیس آگاهی، اموال مردم كشف شد و مراحلی در حال انجام است تا متهمانی كه به خارج از كشور گریختند و دستگیر شدند به كشور بازگردانده شوند و از طرفی دیگر در تلاش هستیم با كمك دستگاه قضایی تمامی اموال مسروقه را به صاحبان اصلی آنها تحویل دهیم.

تمامی جرایم برای پلیس آگاهی مهم است اما جرائم خشن بسیار مهم هستند
وی با تاكید بر اینكه تمامی جرایم برای پلیس آگاهی مهم است اما جرائم خشن مثل سرقت منزل، زورگیری، كیف قاپی و سرقت های مسلحانه از اهمیت خاصی برخوردار است. در این مدت كوتاه مسئولیتم با ایجاد انگیزه و ارتقاء توان همكاران سعی داریم زمان وقوع جرم تا كشف را كاهش دهیم و بتوانیم علاوه بر برخورد با مجرمان، تمامی اموال مسروقه را به صاحبانشان تحویل دهیم.

در روزهای اخیر چند باند سرقت خودرو و منزل توسط گشت آشكار پلیس دستگیر شده اند
وی در توضیح ماموریت‌های پلیس آگاهی گفت: هر روز گشت آشكار توسط یگان مركز عملیات و با خودروی فرم انجام می‌شود كه در حال گشت زنی با سارقان برخورد می كنند. در چند روز گذشته هم با چند باند سرقت مسلحانه خودرو و منزل در صحنه درگیر شده و آنها را دستگیر كرده اند. علاوه بر آن، سرقت وسایل نقلیه ، جرایم خاص و جرایم جنایی است و موضوع دیگر فقدان یكی از اعضای خانواده است. اداره ای در نظر گرفته شده تا كارهای مورد نیاز پرونده یك نفر فقدانی در آن انجام شود. بسیاری از پرونده های مشكوك به جنایت در این اداره كشف می شود و از بسیاری اتفاقات برای فرد فقدانی جلوگیری می‌شود.

اولویت پلیس آگاهی، هوشمندسازی پلیس است
سرهنگ ولی پور گودرزی درباره مركز تشخیص هویت پلیس آگاهی گفت: پلیس به تجهیزات روز و هوشمندسازی روی آورده است. اولویت ما هوشمندسازی پلیس است. مركز تشخیص هویت خدمات زیادی به دیگر همكاران ما در معاونت های مختلف می‌دهد. افرادی كه در این مركز كار می كنند افرادی متخصص هستند. در تلاش هستیم حتی اگر نیروهای 110 به محلی برای پیگیری مراجعه می كنند، همكاران تشخیص هویت در كنار آنها باشند.

نیروهای واكنش سریع آگاهی،پس از اعلا مجرم با سرعت به محل اعزام می‌شوند
وی در توضیح اقدامات پلیس در برابر سرقت های خشن مثل كیف قاپی و گوشی قاپی در چهار راه ها گفت: اداره واكنش سریع آگاهی پیش از این در پلیس آگاهی ایجاد شده است. این اداره به مركز 110 وصل است. به محض اینكه سرقتی اتفاق می‌افتد و به پلیس 110 اطلاع داده می‌شود و به عنوان مثال گوشی سرقت می شود؛ نیروهای این مركز با سرعت به محل سرقت اعزام می شوند. در بسیاری مواقع اموال مسروقه در محل كشف شده‌اند اما اقدامات ما با همكاری قوه قضاییه باید تقویت شود و بازدارندگی لازم را داشته باشد.

با سامانه پلیس من، مردم می توانند با سرعت شماره خودرو یا موتورسیكلت مسروقه را به پلیس اطلاع دهند
وی درباره سامانه نما گفت: این سامانه مربوط به اموال مكشوفه است تا صاحبان اموال مكشوفه ای كه تاكنون شناسایی نشده اند برای شناسایی اموال خود به پلیس آگاهی بروند. اما سامانه "پلیس من"، سامانه ای است كه مردم بتوانند درصورت سرقت خودرو و موتورسیكلت با سرعت شماره پلاك وسیله نقلیه را اعلام نمایند.

سامانه 110؛ پل ارتباطی مردم و پلیس‌های مختلف شهر است
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در پاسخ به این پرسش كه مردم چه جرایمی را باید به شما گزارش دهند؟ و با چه شماره هایی باید تماس بگیرند؟ گفت: مركز 110 به سامانه تمامی پلیس ها وصل است. جرایمی كه مربوط به هر قسمت پلیس باشد توسط مركز 110 به آنها اطلاع داده می‌شود.

با مراجعه به وب‌سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه‌های اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره‌برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
پل مدیریت