شهردار پاكدشت با بیان اینكه تكمیل كمربندی جنوبی پاكدشت از نان شب هم برای استان تهران و حتی كشور واجبتر است از سازمان مدیریت خواست برای تكمیل این كمربندی اعتبار لازم را اختصاص دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران؛ حمیدرضا شیخ ویسی شهردار پاكدشت در روز چهارشنبه 24 خرداد روز ملی گل و گیاه درباره اقدامات شهرداری شهرستان پاكدشت به برنامه «پل مدیریت» گفت: پاكدشت 66 پارك دارد و بهسازی پاركها در دستور كار است. پاكدشت 8 ناحیه و 2 منطقه شهرداری دارد و محله محوری از بهسازی آسفالت ها تاكفپوش معابر در راستانی استانداردسازی گام برمیداریم اگرچه تا رسیدن به شهر ایده آل گل و گیاه كه مصوبه سفر رئیس دولت سیزدهم به این دیار بوده راه بسیار در پیش است.
حدود 9 كیلومتر از كمربندی جنوبی پاكدشت زیر بار ترافیك رفته است
وی در پاسخ به اینكه كدامیك از مصوبات سفر رئیس جمهور به پاكدشت اجرایی شده است؟ گفت: در سفر رئیس جمهور در نیمه دوم سال گذشته تكمیل كمربندی شهرستان پاكدشت مصوب شد كه پس از 14 تا 15 سال كه دولتهای مختلف آمدند و رفتند، بالاخره با اختصاص 200 میلیارد تومان حدود 8 كیلومتر و 800 متر این مسیر 32 كیلومتری زیر بار ترافیك رفته و به زودی بقیه این كمربندی تكمیل میشود و آماده عبور خودروهای شهروندان پاكدشتی و زائران حرم مطهر رضوی خواهد بود.
5 كیلومتر دیگر از طرح كمربندی جنوبی پاكدشت در دست اقدام است
وی با اشاره به اینكه مسیر 8 كیلومتر و 800 متری احداث شده كمربندی جنوبی پاكدشت به صورت دسترسی محلی است گفت: زمانی كام مردم پاكدشت شیرین میشود كه ترافیك از شهر پاكدشت خارج شود. با مصوبه شورای شهر پاكدشت جاده 45 متری 5 كیلومتری دسترسی جنوب شهر با اعتبار 125 میلیارد تومان توسط شهرداری در بودجه سال جاری دیده شده و 3.5 كیلومتر آن صورتجلسه و برای آن از شورای شهر مجوز گرفته شده است .ان شاء الله بتوانیم در قراردادی با قرارگاه خاتم الانبیاء یا سازمان همیاریها در فاز اول آن را زیر بار ترافیك ببریم و مابقی آن در فاز دوم تكمیل شود تا مسیر تقریبا 9 كیلومتری كه آماده شده به 5 كیلومتر الحاق شود و خودروهای عبوری بتوانند بدون ترافیك از شهر پاكدشت خارج شوند.
تكمیل كمربندی جنوبی پاكدشت از نان شب هم واجبتر است
وی تاكید كرد: این جاده مهمترین شاهراه شرق كشور است. تكمیل این كمربندی برای استان تهران و حتی كشور از نان شب هم واجب تر است و از سازمان مدیریت درخواست میكنم برای تكمیل این كمربندی اعتبار لازم را اختصاص دهند.
گلهای شاخه بریده پاكدشت به 9 كشور صادر میشود
شیخ ویسی در پاسخ به اینكه چرا رئیس جمهور، پاكدشت را به عنوان منطقه نمونه گردشگری گل و گیاه معرفی كرده اند ؟ گفت: پاكدشت از گذشته هم به عنوان پایتخت گل و گیاه كشور ناگذاری شده بود كه رئیس جمهور هم در سفر خود به این منطقه بر آن تاكید كردند و دلیل آن هم اختصاص بیش از 1500 هكتار كشت گلخانه ای است. در روز 3 میلیون و 300 هزار گل شاخه بریده در پاكدشت كشت میشود كه به بازار گل امام رضا(ع) و در شهرهای كشور توزیع و به بیش از 9 كشور صادر میشود به همین جهت پاكدشت منطقه نمونه گردشگری گل و گیاه كشور لقب گرفته و دو روستای گلزار و آلوئك هم كه در جوار هم و در بخش مركزی پاكدشت قرار گرفته اند دو روستای هدف گردشگری گل واستان تهران هستند و پذیرای گردشگران زیادی از هموطنان و گردشگران خارجی هستند. فرمانداری و بخشداری و شهرداری توجه ویژه به زیرساخت های این منطقه دارند. یك دستگاه اتوبوس در فروردین به تورهای گردشگری گل و گیاه اختصاص یافت. در این مدت از تهران هم گردشگرانی به این منطقه آمدند اما تورها از روز گل و گیاه افزایش یافته است.
او افزود: سه شنبهها 10 تا 12 با عموم مردم ملاقات داریم اما به جهت اینكه در پاكدشت زندگی میكنم معمولا با مردم در معابر در تماس هستم . در فروردین ماه در پی برگزاری جلسات استانی ملاقات عمومی سه شنبهها لغو شد كه از اختیارات بنده خارج است.
محدوده كارتنسازی؛ به بافت پاكدشت الحاق شده است
شهردار پاكدشت در پاسخ یكی از شهروندان در مورد گازرسانی به محله كارتنسازی (پاكدشت) گفت: بخشی از این محله خارج از محدوده پاكدشت است و امكان گازرسانی برای آنها وجود ندارد. عمده ساخت و سازهای این بخش غیرمجاز ساخته شده است و از زمان تصدی اینجانب هیچگونه مجوزی برای ساخت داده نشده است. اما ممكن است در گذشته اداره گاز بدون هماهنگی با شهرداری به لوله كشی گاز برای این ساخت و سازها اقدام كرده كه غیرقانونی است.
او خبر داد: این محدوده با مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی به پاكدشت الحاق شده است و در حال تعیین كاربری برای املاك منطقه هستیم. هریك از مالكان برای طی روال قانونی برای دریافت امتیازات میتوانند به شهرداری مراجعه كنند.
بهسازی شهرك مسكن مهر امام رضا(ع) به شهرداری پاكدشت واگذار شده است
شیخ ویسی در خصوص تامین روشنایی بلوار باقری مسكن مهر پاكدشت گفت: ما مدیریت شهری واحد نداریم به همین جهت شهرداری متولی آب و برق و گاز نیست. مدیریت برق بلوارها و میدانها و سازههایی كه توسط شهرداری احداث شده با شهرداری است اما مسكن مهر امام رضا(ع) كه بیش از 8 هزار واحد مسكونی دارد؛ توسط وزارت راه و شهرسازی احداث شده است. در یك ماه اخیر با مصوبه سازمان ملی زمین و مسكن این مسكن مهر به شهرداری پاكدشت واگذار شده و البته ما در قبال آن وظایفی داریم. احداث ایستگاه آتشنشانی؛ و لكهگیری آسفالت در دستور كار است و به زودی آغاز میشود. بهسازی زیرگذر مسكن مهر انجام شده و روشنایی هم به صورت خطی در بلوار باقری انجام خواهد شد. تا جاییكه بتوانیم از محل درآمدهای شهرداری به اداره برق كمك میكنیم ولی شهروندان بدانند كه تامین برق با اداره برق، تامین آب با اداره آب و فاضلاب و تامین گاز با اداره گاز است ولی شهرداری هم در این راه به آنها كمك میكند.
برای شهرك مسكن مهر امام رضا(ع) دوربین پایش تصویری نصب میشود
وی در پاسخ به یكی از ساكنان مسكن مهر امام رضا(ع) مبنی بر اینكه این پروژه فاقد بانك و دوربین امنیتی است گفت: دوربینهای پایش تصویری در 21 نقطه شهر پاكدشت نصب شده است و به تازگی در قراردادی 7 و نیم میلیارد تومانی بیش از 38 نقطه دیگر شهر پاسدشت با كمك نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و ترافیكی مكانیابی شده كه یكی از این نقاط مسكن مهر است.
وی در خصوص نبود بانك برای 8 هزار واحد مسكن مهر امام رضا(ع) گفت: این امر در اختیار شهرداری نیست اما حتما این مشكل به فرمانداری گزارش میشود تا معضل كمبود بانك مرتفع شود.
آمادهسازی اراضی شاه بیت به شهرداری پاكدشت واگذار شده است
این مقام مسئول در ادامه به بیان اینكه از 18 سال گذشته تا كنون در پاكدشت تعاونیهای مسكن زیادی داشتیم كه با مشكل مواجه بودند گفت: مشكلات تعاونی امیرالمونین(ع)، آسمان، دانش ،كوثر و اراضی فاز 3 در مصوبه سفر رئیس جمهور و با كمك دادستانی و فرمانداری حل شد و به جهش مسكن كمك كرد و بیش از 8 هزار خانوار صاحب زمین شدند. اراضی شاه بیت قبلا در اختیار اوقاف بود اما بعد در اختیار سازمان مستضعفان قرار گرفت. آماده سازی این اراضی بر عهده سازمان مستضعفان بوده اما در توافقی كه با شهرداری پاكدشت انجام شد قرار بر این شد تا شهرداری این اراضی را آماده و هزینه آن را از بنیاد دریافت كند. فعلا در حال نقشهبرداری این اراضی هستیم و در نهایت تا یك ماه آینده امكان صدور مجوز برای عزیزانی كه قصد ساخت و ساز داشته باشند فراهم خواهد شد.
پاكدشت؛ 43 اثر میراث فرهنگی دارد كه 30 اثر آن ثبت ملی شدهاند
او با اشاره به اینكه پاكدشت 43 اثر میراث فرهنگی دارد كه 30 اثر آن ثبت ملی شدهاند گفت: از این بین میتوان به كاروانسرای خاتونآباد، عمارت ناصری روستای جمال آباد، یخچال طبیعی یبر و پل تاریخی جیتو اشاره كرد. مهمترین اثار تاریخی و گردشگری پاكدشت روستای توچال با باغهای انار و چشمه های زیبا است كه محلی برای پیاده روی و كوهنوردی است و مردم شهرهای همجوار روزهای آخر هفته از مناطق بكر و طبیعی این روستا بهرهمند میشوند. دو روستای گلزار و آلوئك هم بیشترین میزان گل زینتی را به خودشان اختصاص داده اند و كافهگلهایی هم در این دو روستا وجود دارد و مردم از فضای آن بهرهمند میشوند . بیشتر جلسات عصر شعر در این روستاها برگزار میشود. مهمانان و هنرمندان استانی و گردشگران هم بیشتر به روستای گلزار میآیند.
مهمانسرای شهر پاكدشت به زودی پذیرای گردشگران خواهد شد
وی در خصوص ساخت مكانی برای اتراق گردشگران در پاكدشت افزود: گردشگران برای اسكان در شهر پاكدشت در سالهای اخیر با این مشكل مواجه بودند اما به تازگی بخش خصوصی در یكی از میدانهای شهر پاكدشت و نزدیك روستای گلزار ، مهمانسرایی با 20 سوئیت و سالن اجتماعات در حال تكمیل دارد. این مهمانسرا میتواند پذیرای گردشگران داخلی و خارجی باشد.
امسال؛ جشنواره گل و گیاه پاكدشت به دلیل نبود همكاری بین دستگاهی برگزار نشد
وی در پایان این گفتگوی رادیویی از نهادهایی كه پای كار نیامدند تا جشنواره گل و گیاه امسال پاكدشت برگزار شود؛ گلایه كرد.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقهمندان میتوانند برنامههای رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.