پل مدیریت چهارشنبه از ساعت 12:30 به مدت 45 دقیقه

رادیو تهران

پل مديريت

در گفتگو با رادیو تهران عنوان شد؛ بنیاد علوی برای حمایت از توسعه كسب و كارهای بنگاهی تا 3 میلیارد تومان، تسهیلات می‌دهد+فایل صوتی

جانشین مدیرعامل بنیاد علوی با بیان اینكه این بنیاد؛ توانمندسازی محرومین را در 2500 نقطه كشور دنبال می‌كند گفت: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به كسب و كارهای خُرد و خانگی، كارگاهی و بنگاهی در جهت توانمندسازی افراد محروم انجام می‌شود تا شغلی پایدار داشته باشند.

1403/07/04
|
18:19
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، محسن مردعلی جانشین مدیرعامل بنیاد علوی در گفت‌و‌گو با چهارمین برنامه از سری دوم برنامه «پل مدیریت» كه 4 مهرماه پخش شد در خصوص اقدامات این بنیاد توضیحاتی را ارائه كرد.

بنیاد مستضعفان به فرمان حضرت امام خمینی(ره) تاسیس شد
بنیاد مستضعفان كمتر از یك ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، 9 اسفند به فرمان حضرت امام خمینی(ره) با هدف تجمیع اموال و دارایی‌های مصادره شده از خاندان پهلوی و وابستگان دربار و تخصیص این دارایی‌ها به مستمندان، تاسیس شد. این موسسه در سال 1367 به بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی تغییر نام داد و از سال 1382 در پی تفكیك بخش جانبازان و شكل‌گیری بنیاد شهید و امور ایثارگران، این بنیاد با تغییر نام تحت عنوان «بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی» به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.

بنیاد علوی؛ بازوی توانمندسازی محرومین و محرومیت‌زدایی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است
مدیرعامل بنیاد علوی با بیان اینكه بازوی توانمندسازی محرومین و محرومیت‌زدایی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی است گفت: توامندسازی محرومین و توسعه الگوی آبادانی و پیشرفت مناطق محروم به عنوان دو ماموریت اصلی به بنیاد علوی واگذار شده است.

بنیاد علوی؛ توانمندسازی محرومین را در 2500 نقطه كشور دنبال می‌كند
او گفت: توانمندسازی محرومین در سه بعد در دستور كار بنیاد علوی است؛ بعد اول، پیشرفت اقتصادی از طریق اشتغالزایی، بعد دوم ارتقاء سلامت محرومین و سومین بعد ارتقاء آموزشی دانش‌آموزان مناطق محروم است. این اقدامات در بیش از 332 شهرستان؛ بیش از 2500 نقطه روستایی و بیش از 300 نقطه محروم شهری پیگیری می‌شود.

كسب و كارهای خُرد می‌توانند تا 150 میلیون تسهیلات قرض الحسنه از بنیاد علوی دریافت كنند
مردعلی با بیان اینكه برنامه‌های پیشرفت اقتصادی ایجاد طرح‌های كسب و كار خُرد و خانگی با مشاركت مردم است. در همین راستا در سال جاری راه‌اندازی بیش از 72 هزار طرح اشتغال خرد و خانگی در دستور كار است. برای این كسب و كارها تا 150 میلیون تسهیلات قرض الحسنه با بازپرداخت 3 تا 7 سال و متناسب با طرح توجیهی پرداخت می‌شود. حتی در برخی موارد 300 میلیون هم پرداخت می‌شود.

به سرانجام رساندن 5 هزار طرح كارگاهی از برنامه‌های امسال بنیاد علوی است
او افزود: همچنین بیش از 5 هزار طرح كارگاهی كه تا 7 نفر را شامل می‌شوند پیش‌بینی شده و با كمك مردم در حال انجام است. تسهیلات قرض الحسنه ارائه شده در این طرح‌ها تا یك میلیارد تومان می‌رسد.

كسب و كارهای بنگاهی می‌توانند تا 3 میلیارد تومان از بنیاد علوی تسهیلات بگیرند
این مقام مسئول گفت: سومین طرح بنیاد علوی ایجاد كسب و كارهای بنگاهی است كه هر بنگاه می‌تواند تا 20 نفر شاغل داشته باشد با برنامه‌های انجام شده امسال 150 شركت تحت حمایت بنگاه قرار می‌گیرند. در مجموع این طرح ها می‌توانند بیش از 200 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم را ایجاد كنند. این كسب و كارها می‌توانند تا 3 میلیارد تومان از بنیاد علوی تسهیلات بگیرند.

26 هزار قنات كشور نیازمند احیا هستند
وی با بیان اینكه یكی دیگر از ماموریت‌های بنیاد علوی كمك به احیاء قنوات كشور است به رادیو تهران گفت: 26 هزار قنات كشور نیازمند احیا هستند و با توجه به اینكه روستائیان كه اغلب كشاورز هستند به آب قنوات برای كشاورزی نیاز دارند در صورت مناسب نبودن مقدار آب قنات‌ها به شهرها مهاجرت می‌كنند .

امسال، بیش از 700 قنات كشور به همت بنیاد علوی احیا می‌شوند
او اظهار داشت: برای امسال احیاء بیش از 700 قنات پیش بینی شده و تا پایان برنامه 5 ساله بیش از 4 هزار قنات با همكاری معاونت آب و خاك وزارت جهاد كشاورزی احیاء خواهند شد.

رمز پایداری كسب وكارهای مورد حمایت بنیاد علوی، ضمانت بازار فروش آنها است
مردعلی در خصوص حمایت بنیاد علوی از كسب و كارهای قشر محروم گفت: كمك به توسعه بازار كار محصولات تولیدی كسب و كارهای خرد، كارگاهی و بنگاهی هم از طریق برگزاری جشنواره‌ها و رویدادها و تبلیغ در پلتفرم‌های شبكه‌های اجتماعی و ارائه مشاوره دیگر اقدامات بنیاد علوی است. رمز پایداری این كسب وكارها هم ضمانت بازار فروش آنها است.

همه كسب و كارها تا 18 ماه تحت حمایت بنیاد علوی هستند تا به نقطه ثبات برسند
او خبر داد: بنیاد علوی شبكه ای 500 نفره متشكل از متخصصین حوزه كسب و كار تحت عنوان «مجریان و تسهیلگران جهادی بنیاد علوی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی » تجهیز شده اند و از طریق مشورت و بازرسی‌ها كسب و كار را ایجاد كرده و مهارت‌ آموزش می‌دهند. همه كسب و كارها تا 18 ماه تحت حمایت بنیاد علوی هستند تا به نقطه ثبات برسند.

عملیات اجرایی بنیاد علوی به صورت همزمان در بیش از 2500 نقطه روستایی در حال انجام است
جانشین مدیرعامل بنیاد علوی با تاكید بر اینكه بنیاد علوی به طور مستقیم برای رفع مشكلات به مردم مراجعه می‌كند به رادیو تهران گفت: كار مربوط به رفع مشكل این افراد در محل زندگی و كسب و كار آنها انجام می‌شود . عملیات اجرایی بنیاد به صورت همزمان در بیش از 2500 نقطه روستایی در حال انجام است.

بنیاد علوی، افراد كم درآمد، بیكار و نیازمند توسعه شغلی روستاهای محروم را شناسایی می‌كند
او افزود: در ابتدا؛ كارگروهی برای پیشرفت و توسعه اشتغال روستاها تشكیل و افراد كم درآمد، بیكار و نیازمند توسعه شغلی شناسایی شده و به آنها مشاوره داده می‌شود. همچنین وضعیت شغلی، اهلیت اعتباری و فنی و میزان توان جسمی و فكری آنها هم سنجیده می‌شود.

بنیاد علوی به دنبال اشتغال پایدار است
مردعلی تاكید كرد: ما به دنبال اشتغال پایدار هستیم؛ باید برای مشاغل تضمین فروش داشته باشیم و مطمئن باشیم كه این افراد در شغل خود شكست نخواهند خورد. تا كنون با افرادی حاوی گنجینه ای از استعداد‌ در استان‌های مختلف كشور از جمله ایلام، چهارمحال بختیاری، سیستان و بلوچستان، كردستان، خوزستان، لرستان تهران و ... روبرو بوده ایم كه با حمایت بنیاد علوی از كسب و كار خرد به صادرات تولیدات رسیده اند.

500 نمایشگاه با حضور كارآفرینان موفق مورد حمایت بنیاد علوی در سراسر كشور برگزار می‌شود
عضو هیئت مدیره بنیاد علوی در ادامه گفتگو با رادیو تهران از برگزاری 500 نمایشگاه با حضور كارآفرینان موفق مورد حمایت بنیاد علوی خبر داد و گفت: تسهیلاتی‌ برای این افراد فراهم می‌كنیم تا فروش فو‌ق العاده ای داشته باشند. با پلتفرم‌های تجارت الكترونیك مذاكرات مناسبی داشته ایم و در رایزنی با تاجران هم تلاش می‌كنیم فضای مناسبی برای فروش تولیدات این افراد فراهم كنیم.

ارتقاء عدالت آموزشی یكی از ماموریت‌های بنیاد علوی است
وی در خصوص توزیع 200 هزار بسته نوشت افزار بین دانش‌آموزان مناطق محروم گفت: برخی از دانش‌آموزان به خاطر نداشتن لوازم التحریر ترك تحصیل می‌كنند.ارتقاء عدالت آموزشی یكی از ماموریت‌های بنیاد علوی است به همین منظور بر روی مدارس نقاط محروم تمركز داریم.

فرایند تهیه 200 هزار بسته نرم افزار برای دانش‌آموزان محروم، سه ماه طول كشید
او خبر داد: بنیاد مستضعفان در سال جاری با همكاری با انجمن نوشت افزار كشور ( 28 شركت تولیدی نوشت افزار با كیفیت بالا)تصمیم گرفت تا بتواند نوشت افزار یك سال این دانش‌آموزان را فراهم كند. این فرایند 3 ماه طول كشید.كیفیت این نوشت افزارها در سطح نوشت افزار با كیفیت دانش‌آموزان استان تهران است.

770 گروه خیریه مردمی و جهادی برای شناسایی دانش‌آموزان محروم به بنیاد علوی كمك كردند
مرد علی گفت: شناسایی دانش‌آموزان مناطق محروم از طریق 500 نیروی ما در دهك‌های 1 تا 4 به طور دقیق انجام شده است.در اینكار از 770 گروه خیریه؛ مردمی؛ جهادی و مساجد هم در قالب پویش «مهر علی» كمك گرفتیم. تلاش می‌كنیم این 200 هزار بسته نوشت افزار تا 7 مهر به دست دانش‌آموزان هدف برسد.

سری دوم برنامه «پل مدیریت» به تهیه كنندگی اكبر محمدی خانی چهارشنبه‌ها ساعت 12:30 با حضور مسئولان سازمان‌ها و نهادهای كشور و استان تهران بر روی آنتن رادیو تهران می‌رود.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
پل مدیریت