وزیر آموزش و پرورش دولت اول اصلاحات با تاكید بر حضور رای اولی ها در انتخابات پیش رو گفت: انتخابات دوقطبی كه با تخریب و تهدید توأم باشد موجب دلسردی میشود .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، حسین مظفر در گفتگو با برنامه سعادت آباد رادیو تهران درباره ایجاد فضای سالم رقابتی و پرهیز از دوقطبی سازی فضای انتخاباتی گفت: ثقل كارنمایندگان باید بر ارائه برنامه خودشان در حوزه های مختلف باشد و در كنار برنامه ها، چالش ها را بیان كنند. بد اخلاقی و تحقیر دیگران مورد نظر اسلام، انقلاب و شهیدان ما نیست. فحاشی در شأن نظام ما نیست. این بی اخلاقی دستاورد منحوس ماكیاولی است كه پایه گذاری بداخلاقی در سیاست شد. ماكیاولی در كتاب شهریار می گوید اگر زمامداران و مسئولان كشور بخواهند مردم را مرعوب خود كنند باید اول از طریق قانون، اگر نشد از طریق زور و اگر بازهم میسر نشد از طریق فریب و نیرنگ وارد شوند. سیاستمدار باید دو چهره داشته باشد هیبت شیر و حیله گری روباه. هرجا لازم باشد زور بگوید و هرجا لازم باشد فریبكاری كند.
وی افزود: بداخلاقی مربوط به اسلام، انقلاب، امام و شهیدان نیست. امام فرمودند سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ما است و حتما این افراد با تنفر مردم مواجه می شوند. اگرچه مسئله تحقیر با پاسخگویی به عملكرد متفاوت است شخصی كه مدت ها در مسئولیتی بوده را می توان نقد كرد. وعدههای انتخاباتی دروغ هم از دیگر این بداخلاقی ها و فریبكاری است كه مورد نظر مردم نیست. اساس مناظره ها، ارائه برنامه ها، بیان چالش ها و راهكارهای مواجهه و حل آن است.اگرچه ظرفیت های نظام را هم باید در نظر گرفت.
وزیر آموزش و پرورش دولت اول اصلاحات درباره رأی اولی ها گفت: رای اولی ها نسلهای آینده و پرتوان كشور هستند كه چرخ دنده های كشور به دستان پرتوان اینها به حركت در می آید. نسل قدیم در حال بازنشسته شدن است و نسل جدید باید خودش را در استمرار نسل قدیم بداند و بر سكوی افتخارات بایستد. این نسل باید برای مشاركت آگاهی داشته باشد كه خوشبختانه آثار و عملكرد به اندازه كافی وجود دارد. اندیشمندان و افراد معتمد اگاه هستند. رای دهی و مشاركت، حق و تكلیفی است كه باید انتخاب احسن برای آن وجود داشته باشد.
وی افزود: انتخاب اصلح نكته مهم دیگری است كه باید به آن توجه كرد. نامزد اصلح باید نظام و قانون اساسی را قبول داشته باشد. نظام ما مبتنی بر ولایت فقیه است. نمیشود رئیس جمهوری بیاید و با بهانههای واهی از مسئولیت خود شانه خالی كند. او باید معتقد به امام، شهیدان و مردم باشد. درون مردم و برای مردم باشد.
مظفر در پاسخ به برخی اظهارات در شبكه های اجتماعی گفت: فضای مجازی ظرفیتی است كه مطلقا نه بد و نه خوب است. اگر از آن درست استفاده شود كارستان می كند. رسانه ای قوی است كه می تواند آگاهی بخش باشد و احساس مسئولیت ایجاد كند. اما متاسفانه به دلیل بداخلاقی های موجود در جامعه ممكن است بسیاری موارد انحرافی و حرف های دروغ و كذب هم در آن وجود داشته باشد. نسل جوان نباید تمامی این اظهارات را بپذیرد. باید بین تمامی قول ها بهترین و منطقی ترین آنها كه نشان دهنده اقتدار، ثبات،آرامش، امنیت و سرافرازی نظام و ملت است را انتخاب كند.
وی در واكنش به اظهارات برخی كه معتقدند دوقطبی شدن انتخابات می تواند مشاركت مردم را بالا ببرد و از طرفی هم مردم را در برابر مردم قرار دهد گفت: دوقطبی شدنی كه با فحاشی و تحقیر و تهمت همراه باشد برای جامعه آفت است و تاثیرگذاری منفی دارد اما اگر مجموعههای اصولگرا و اصلاح طلب دیدگاه های خود را بیان كنند بدون اینكه به حریم یكدیگر تجاوز كنند ممكن است دو قطبی باشد ولی اشكال ندارد. دو قطبی مذموم كه با احساس گرایی و غوغاسالاری توام با تخریب و تهدید همراه باشد؛ باعث دلسردی و دلزدگی از حوزه سیاست می شود كه آفتی برای جامعه است.
مظفر در انتهای این گفتگوی رادیویی تاكید كرد: این اصول برای تمامی انتخابات از جمله شورای شهر و مجلس خبرگان هم مصداق دارد.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.