تهرانِ تو شنبه تا چهارشنبه از ساعت 15:00 به مدت 30 دقیقه

رادیو تهران

تهران تو

مخاطب تهران‌تو: اپلیكیشن "شاد"، كاربران را ناراحت و عصبانی كرده است

تهران تو، آخرین برنامه‌ی خود در فروردین 99 را با پخش صدای یكی از معلمان آغاز كرد كه در مورد فعالیت خود و همكارانش در دوران تعطیلات اجباری دانش‌آموزان و نحوه‌ی تدریسشان در این روزها سخن می‌گفت.

1399/02/01
|
08:47
|

این خانم معلم در بخشی از گفته هایش به دغدغه‌های آموزشی مربیان اشاره كرده و گفت: ما معلمان همیشه پر از دغدغه ایم. همیشه به دنبال راهی هستیم تا گوشه‌ای از مشكلات شاگردانمان را حل كنیم. به همین دلیل به صورت خودجوش و بدون اخذ دستوری از سوی مدیران و مسئولان آموزش و پرورش و بواسطه‌ی كانال‌هایی كه قبلا برای ارتباط با اولیاء در تلفن‌های همراه خود نصب كرده بودیم توانستیم با دانش‌آموزانمان ارتباط برقرار كرده و آموزش را از همان جایی كه رها شده بود دنبال كنیم. باعث خوشحالی بود كه توانستیم در مدت كوتاهی برنامه‌های آموزشی خود را در دنیای مجازی نظم دهیم و روال آموزشی دانش‌آموزان با مربیان به شكل قابل قبولی پیش رفت. تا جایی كه در طول تعطیلات نوروزی هم آموزش و ارتباط میان معلمان و دانش‌آموزان قطع نشد.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش افزود: این روال آموزش مجازی هر روز با همكاری و پشتیبانی خانواده‌ها به خوبی پیش می‌رفت تا اینكه اخبار ایجاد اپلیكیشنی با نام "شاد" برای ارتباط گیری مربیان و دانش‌آموزان و آموزش های مجازی از سوی وزارت آموزش و پرورش در رسانه‌ها منتشر شده و با ارسال پیامكی همگانی مربیان، مدیران و دانش‌آموزان را موظف كردند برای ارتباطات مجازی از فضای این اپلیكیشن استفاده كنند. متاسفانه پس از گذشت یك هفته از لزوم نصب این اپلیكیشن هنوز دانش‌آموزان و معلمان برای استفاده از این برنامه دچار مشكل هستند و تنها ثمر آن ایجاد خلل در روند آموزشی میان مربیان و دانش‌آموزانشان بوده است.

در رابطه با همین صحبت‌ها "تهران تو" از مخاطبان خود خواست با این برنامه تماس تلفنی گرفته و یا پیامك ارسال كرده و نظراتشان را در مورد "اپلیكیشن شاد "و تفاوت آن با سایر اپلیكیشن‌های موجود در فضای مجازی بیان كنند.

معلمی از تهران در گفتگو با مجری "تهران تو" گفت: در این برنامه حتی ساز و كارهای اولیه برای ارتباط و آموزش مجازی وجود ندارد. از موقعی كه سر و كله‌ی این اپلیكیشن پیدا شده روال كار آموزشی دانش‌آموزان و معلمان كه در طول هفته‌های گذشته منظم شده بود كاملا به هم ریخته و نتوانسته‌ایم ارتباط مستقیم دو طرفه و خوبی با دانش آموزانمان داشته باشیم.
وی افزود: دلیل اینكه به جای استفاده از اپلیكیشن‌های موجود باید در فضای جدید و پر از ایراد آموزش مجازی داشته باشیم برایم مشخص نیست اما اگر این امر ضروری است امیدواریم زودتر مسئولان مشكلات این اپلیكیشن را مرتفع كنند.

از دیگر مخاطبان این برنامه كه او هم معلم است گفت: سیستم آموزشی شاد كه از سوی آموزش و پرورش برای ارتباط مجازی دانش‌آموزان و مربیان طراحی شده است بر خلاف نامش كاربران را بیشتر عصبانی كرده تا شاد. هنوز یك چهارم دانش‌آموزان ما هم نتوانسته‌اند این اپلیكیشن را نصب و یا استفاده كنند. من در دو مدرسه ی غیرانتفاعی و یك مدرسه‌ی دولتی تدریس می‌كنم . پیش از این ما با یك اپلیكیشن دیگر آموزش را پیگیری میكردیم و این اپلیكیشن شاد برای ما هنوز مفید فایده قرار نگرفته است.
وی افزود: اگر شاد هم مانند اپلیكیشن‌های دیگر باشد و بتوان با آن فیلم و عكس ارسال كرد مشكلی برای نصب نیست اما در حال حاضر برنامه‌ی شاد هنوز برای این مساله كارایی ندارد.
این معلم افزود: امیدوارم آموزش و پرورش در روند آموزشی مربیان و دانش‌آموزان مشكل بیشتری ایجاد نكند. كار را به خودمان بسپارد. خودمان میدانیم چگونه آموزش‌ها را ادامه دهیم.

در پیامكی نیز آمده است: در خانواده‌ی ما دو دانش آموز وجود دارد و تنها یك تلفن همراه داریم و در حال حاضر برای آموزش مجازی فرزندمان با مشكل مواجه شده‌ایم.

مخاطبی دیگر نیر به مجری "تهران تو" گفت: جای تعجب است كه چرا مسئولان آموزش پرورش با ایجاد اپلیكیشنی پر از ایراد در برنامه‌های آموزشی معلمان و دانش‌آموزان ایجاد مشكل می‌كنند.

شایان ذكر است؛ این بحث به دلیل مهم بودن، روز دوشنبه یك اردیبهشت نیز در برنامه‌ی مردم محور "تهران‌تو" پیگیری می‌شود.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360


دسترسی سریع
تهران تو