مقام حضرت خدیجه كبری(س) در كلام حجت الاسلام دكتر رفیعی

به مناسبت دهم ماه رمضان سالروز وفات حضرت خدیجه كبری(س) شنونده سخنان حجت الاسلام دكتر رفیعی درباره مقام آن حضرت باشید.

اُمّ المؤمنین، حضرت خدیجه كبری(س) دختر خویلد بن اسدبن عبدالعزی نخستین همسر رسول خدا(ص)، از زنان شریف، اصیل و نامدار عرب و اسلام می باشد. وی با این كه در عصر جاهلیت، در مكه معظمه دیده به جهان گشود و در آن شهر قبیله گرا و طایفه مدار، رشد و كمال یافت، در عفت، نجابت، طهارت، سخاوت، حسن معاشرت، صمیمیت، صداقت، مهر و وفا با همسر، كم نظیر بود و وی را در آن عصر، طاهره و سیده نساء قریش می خواندند و در اسلام یكی از چهار بانویی كه بر تمام بانوان بهشت فضیلت و برتری دارند، شناخته شد.
خدیجه كبری(س) در چهل سالگی با حضرت محمد(ص) كه در سنّ بیست و پنج سالگی بود ازدواج كرد و زندگی شرافتمندانه و اصیلی را پایه ریزی كردند، كه در تاریخ بشریت بی‌همتا و بی‌مانند است.

خدیجه كبری(س) به پیامبر(ص) عشق و علاقه ویژه ای داشت و هنگامی كه آن حضرت مبعوث به رسالت شد، تمام توان و دارایی‌های خویش را در اختیار آن حضرت گذاشت، تا در راه اسلام و باروری آن هزینه كند. او نخستین زنی بود كه به آن حضرت ایمان آورد و در این راه مشقت ها و آزارهای فراوانی از سوی قریش و اهالی مكه متحمل گردید.

وی تا زنده بود، در تمام صحنه ها یار و یاور رسول خدا(ص) و موجب تسلی قلب شریف آن حضرت بود و در روزگار سخت تبعید در شعب ابی طالب، هیچ گاه آن حضرت را تنها نگذاشت و با تمام وجود از وی پشتیبانی و نگه بانی می كرد.

سرانجام این بانوی فداكار، پس از یك عمر تلاش و كوشش و 25 سال خدمت به رسول گرامی(ص) و دین مبین اسلام، پس از بازگشت از محاصره قریش در شعب ابی طالب به مكه معظمه، در دهم رمضان سال دهم بعثت، وفات یافت.

رادیو تهران را در بعضی از كشورها می توان توسط گیرنده های دیجیتال و ماهواره ای بر روی ستلایت و فركانسهای زیر دریافت كرد:
ماهواره BADR / فركانس: 11880 مگاهرتز / پلاریزاسیون: افقی / نرخ سمبل: 27500
ماهواره INTELSAT902 / فركانس: 11555 مگاهرتز / پلاریزاسیون: عمودی / نرخ سمبل: 30000
ماهواره Eutelsat HOTBIRD 13B / فركانس: 12437 مگاهرتز / پلاریزاسیون: افقی / نرخ سمبل: 29900
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است

1401/01/22
|
20:00
دسترسی سریع