افسردگی، نتیجه به اشتراك گذاشتن روزمرهگیها در فضای مجازی
شنونده گفت و گوی برنامه «خانواده تهرانی» با دكتر سودابه یوسفی روانشناس درباره تمایل به دیده شدن در فضای مجازی و به نمایش گذاشتن روزمرهگیها در فضای مجازی باشید.
یوسفی گفت: شاید خیلی مواقع دوست نداریم در ظاهر كاری را انجام دهیم اما چون بقیه افراد انجام میدهند ما هم تمایل پیدا میكنیم و این یكی از آسیبهای بزرگ در مسیر زندگی اجتماعی افراد است.
یكی از این اتفاقات تمایل به دیده شدن است و متأسفانه یك سری از افراد دیگر آن را دنبال میكنند.
یكی از مهمترین نكات در این اتفاق كمبود اعتماد به نفس و خودباوری است كه یك شخص در خود دارد.
گاهی در فضای مجازی، فرد یك مبحثی را آموزش میدهد یعنی توانمندیها و هنر خودش را در اختیار دیگران قرار می دهد، این موضوع با فردی كه روزمرهگیهای خودش را با دیگران به اشتراك میگذارد، فرق میكند این افراد معمولاً افرادی هستند كه توانمندی خاصی ندارند و معمولاً از عزت نفس و اعتماد به نفس پایینی برخوردارند و به واسطه این رفتارهای ظاهری،توجه دیگران را جلب میكنند و حس منفی درونی خود را رفع میكنند.
طبق تحقیقاتی انجام شده در بازه زمانی بسیار كوتاهی دچار افسردگی میشوند چون توجهی كه از دیگران دریافت میكنند واقعی نیست و ظاهری بوده
بنابراین برای اینكه به این نقطه نرسیم باید توانمندیهای خود را افزایش دهیم و ...
برنامه «خانواده تهرانی» كاری از گروه اخلاق و زندگی شهروندی است كه روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10:00 الی10:30 از رادیو تهران پخش می شود.
می توانید در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است