اطلاعات شخصی در فضای مجازی چه خطراتی برای كاربران دارد؟
در این قسمت از برنامه «یك كلاغ؛چهل كلاغ» شنونده اظهارات دكتر لیلا وصالی محقق و مدرس سواد رسانهای درباره از دست دادن اطلاعات در فضای مجازی باشید.
وصالی گفت: یكی از مشكلات ما در شبكههای اجتماعی و فضای مجازی از دست دادن اطلاعات است كه براحتی اتفاق میافتد و بیش از اینكه ما متوجه باشیم، افراد زیادی اطلاعات زیادی از ما دارند كه در فضای واقعی این اتفاق نمیافتد برای مثال؛ هر كدام از شبكههای اجتماعی در ابتدا به نحوی متفاوت، اطلاعات زیادی از ما دریافت میكنند
برای مثال برای عضویت در واتساپ شماره تلفن ما در اختیار اعضای گروه قرار میگیرد كه ممكن است مطلوب ما نباشد.
در برخی موارد در تنظیمات شبكه های اجتماعی امكان كنترل این موضوع وجود دارد اما خیلی اوقات چنین چیزی امكان پذیر نیست و یا حتی ممكن است ما متوجه از دست دادن اطلاعات نباشیم. آن چیزی كه در شبكههای اجتماعی به وفور دیده میشود اطلاعات افرادی است كه در این فضا از فردی به فرد دیگر منتقل میشود.
شبكههای اجتماعی بر اساس خرید و فروش اطلاعات اداره می شود و باید بدانیم هر اندازه كه اطلاعات بیشتری از خودمان به اشتراك بگذاریم آن وقت است كه خودمان را از نظر امنیتی در تنگنای بیشتری قرار داده ایم.
ردپای ما از اینترنت هیچ وقت به طور كامل پاك نمیشود حتی اگر تمام پروفایل ها و صفحات را پاك كنیم و خارج شویم همواره واكنشها در این فضا از ما وجود دارد و ...
برنامه «یك كلاغ؛ چهل كلاغ» كاری از گروه برنامه ریزی و مدیریت شهری است كه شنبه تا چهارشنبه از ساعت 14:45 تا 15:00 از رادیو تهران پخش میشود.
رادیو تهران را در بعضی از كشورها می توان توسط گیرنده های دیجیتال و ماهواره ای بر روی ستلایت و فركانسهای زیر دریافت كرد:
ماهواره BADR / فركانس: 11880 مگاهرتز / پلاریزاسیون: افقی / نرخ سمبل: 27500
ماهواره INTELSAT902 / فركانس: 11555 مگاهرتز / پلاریزاسیون: عمودی / نرخ سمبل: 30000
ماهواره Eutelsat HOTBIRD 13B / فركانس: 12437 مگاهرتز / پلاریزاسیون: افقی / نرخ سمبل: 29900
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.