صبح نو؛ تهران نو شنبه تا چهارشنبه از ساعت 06:00 به مدت 120 دقیقه

هفته ملی كودك؛ فرصتی برای بازنگری در نگاه جامعه به كودكان

مدیركل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان تهران در گفتگو با رادیو تهران با تأكید بر اینكه مسئله كودك و كودكی در آمار و تعداد جشن‌ها نمی‌گنجد، گفت: هفته ملی كودك فرصتی است تا همه افراد و دستگاه‌ها نسبت به جایگاه كودكان و نوع خدمت‌رسانی خود به آنها بازنگری كنند.

1405/07/15
|
11:58
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، ویدا ملكی، مدیركل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان تهران، در گفت‌وگو با برنامه «صبح نو، تهران نو» رادیو تهران، همزمان با هفته ملی كودك و هفته فرهنگی تهران، از برنامه‌های كانون برای كودكان و نوجوانان و رویدادهای پیش‌بینی‌شده در این ایام گفت.

هفته ملی كودك؛ فرصتی برای بازنگری در عملكردها
ملكی با اشاره به اهمیت هفته ملی كودك اظهار كرد: این هفته فرصت بسیار خوبی است تا عملكردها در قبال كودكان مورد بازنگری قرار گیرد.
وی افزود: امسال در تهران و سایر نقاط كشور، سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف متفاوت‌تر از سال‌های گذشته به مسئله كودكی ورود كرده‌اند و این موضوع می‌تواند نقطه امیدی برای توجه بیشتر جامعه به كودكان باشد.

مسئله كودك در آمار جشن‌ها نمی‌گنجد
مدیركل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان تهران تأكید كرد: مسئله اصلی این نیست كه در هفته ملی كودك چه تعداد جشن یا رویداد برگزار شود، بلكه موضوع اساسی، تغییر نگاه جامعه به كودك و كودكی است.
ملكی گفت: نگاه به كودكی واقعیت این است كه در آمار نمی‌گنجد.
وی از خانواده‌ها، مدیران، مسئولان و فعالان بخش‌های مختلف خواست این هفته را فرصتی برای توجه بیشتر به كودكان بدانند و متناسب با جایگاه و مأموریت خود، نسبت به نیازهای كودكان و نوجوانان حساس باشند.

دستگاه‌ها در حال طراحی بسته‌های فرهنگی ویژه كودكان
ملكی با اشاره به برخی اقدامات انجام‌شده در هفته ملی كودك گفت: امسال علاوه بر برگزاری جشن‌ها و رویدادهای مختلف، برخی سازمان‌ها به سمت طراحی بسته‌های فرهنگی ویژه كودك رفته‌اند.
وی این اتفاق را نشانه‌ای از افزایش توجه دستگاه‌ها به كودكان دانست و افزود: مهم این است كه سازمان‌ها به این فكر كنند كه چگونه می‌توانند در كنار كودكان باشند و توجه سایر بخش‌ها را نیز به مسئله كودكی جلب كنند.

ادای احترام به شهدای كودك
مدیركل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان تهران همچنین با اشاره به كودكان شهید، توجه به مسئله كودك را از جمله پیامدهای دردناك حوادث سال‌های اخیر دانست.
وی اظهار كرد: كودكان شهید با شهادت خود این پیام را به جامعه منتقل كرده‌اند كه باید به كودك و كودكی در این دنیای پرتلاطم توجه شود و برای آینده و امنیت كودكان برنامه‌ریزی كرد.

پیوند هفته فرهنگی تهران با هفته ملی كودك
ملكی با اشاره به همزمانی هفته فرهنگی تهران و هفته ملی كودك گفت: این دو مناسبت فرصت مناسبی برای اجرای برنامه‌های ویژه كودكان و نوجوانان تهرانی و تقویت حس تعلق به شهر و میهن است.
وی افزود: كانون تلاش می‌كند از این فرصت برای تقویت «حب وطن» و تعلق خاطر كودكان و نوجوانان به سرزمین خود استفاده كند.

راهپیمایی عروسكی در خیابان حجاب
مدیركل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان تهران از برگزاری راهپیمایی عروسكی در خیابان حجاب خبر داد و گفت: این برنامه با حضور خانواده‌ها، كودكان و نوجوانان برگزار می‌شود.
ملكی از خانواده‌ها دعوت كرد در این رویداد شركت كنند و افزود: كودكان می‌توانند با عروسك‌های نمایشی خود در این برنامه حضور پیدا كنند و در صورت نداشتن عروسك نیز كانون امكان همراهی و استفاده از عروسك‌ها را برای شركت‌كنندگان فراهم كرده است.

حضور كانون در بیمارستان‌های كودكان
وی همچنین از حضور تیم‌های مختلف كانون در بیمارستان‌های كودكان خبر داد و گفت: برنامه‌های ویژه‌ای برای كودكان بستری در بیمارستان‌ها نیز در نظر گرفته شده است تا آنها نیز از فضای شاد و فرهنگی هفته ملی كودك بهره‌مند شوند.

تماشاخانه سیار كانون در نمایشگاه بین‌المللی
ملكی با اشاره به فعالیت تماشاخانه سیار كانون گفت: این مجموعه در روزهای جمعه، شنبه و یكشنبه در نمایشگاه بین‌المللی حضور خواهد داشت و برای كودكان و خانواده‌ها برنامه اجرا می‌كند.
وی همچنین از اجرای برنامه‌های متنوع در مراكز كانون خبر داد و گفت برنامه‌ها متناسب با گروه‌های مختلف كودكان و نوجوانان در حال برگزاری است.

مشاركت مدارس و دستگاه‌های مختلف در هفته ملی كودك
مدیركل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان تهران با اشاره به گستردگی برنامه‌های هفته ملی كودك اظهار كرد: گزارش‌های دریافت‌شده نشان می‌دهد مدارس و سازمان‌های مختلف، از حوزه بهداشت گرفته تا شهرداری‌ها و دیگر دستگاه‌هایی كه با كودكان سروكار دارند، برنامه‌های متناسب با مأموریت خود برای این هفته تدارك دیده‌اند.

درهای مراكز كانون به روی كودكان و خانواده‌ها باز است
ملكی در پایان با دعوت از كودكان و خانواده‌ها برای حضور در مراكز كانون گفت: مراكز كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان به روی همه علاقه‌مندان باز است.
وی تأكید كرد: ما بسیار خوشحال می‌شویم از دیدن روی ماه تك‌تك عزیزانی كه خاطره دارند و تك‌تك عزیزانی كه دلشان می‌خواهد خاطره داشته باشند.


برنامه «صبح نو؛ تهران نو»؛ شنبه تا چهارشنبه ساعت 6 تا 8 از رادیو تهران پخش می‌شود.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی radiotehranplus@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
صبح نو؛ تهران نو