همسایه سلام شنبه تا چهارشنبه از ساعت 15:00 به مدت 60 دقیقه

رادیو تهران

همسايه سلام

گلستان، پیشگام تفكیك آب فضای سبز از آب شرب/ افتتاح پروژه‌های عمرانی در هفته دولت



شهردار گلستان از اجرای طرح تفكیك شبكه آب فضای سبز از آب شرب، تعیین تكلیف اسناد مالكیت املاك قولنامه‌ای و افتتاح چند پروژه مهم عمرانی همزمان با هفته دولت خبر داد.

1405/05/13
|
10:52
|

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو تهران، سیدمحمد میرزمانی در گفت‌وگو با برنامه «همسایه‌سلام» اظهار كرد: پروژه‌های عمرانی و خدماتی شهرداری گلستان با سرعت در حال اجراست و یكی از مهم‌ترین اقدامات، تكمیل طرح ذخیره‌سازی و تفكیك آب فضای سبز از شبكه آب شرب است.

وی افزود: شهرداری گلستان از نخستین شهرداری‌های استان تهران و حتی كشور است كه این طرح را به اجرا رسانده تا با مدیریت مصرف آب و كاهش ناترازی، از آب شرب تنها برای مصارف خانگی استفاده شود و آبیاری فضای سبز از منابع مستقل انجام گیرد.

شهردار گلستان با اشاره به تعیین تكلیف املاك دارای اسناد عادی و قولنامه‌ای گفت: با همكاری دستگاه قضایی، فرمانداری و اداره ثبت اسناد، دبیرخانه اجرای قانون تعیین تكلیف این املاك در گلستان تشكیل شده و روند صدور اسناد مالكیت برای ریزدانه‌های شهری با سرعت در حال انجام است.

وی افزود: صدور اسناد رسمی، زمینه استفاده مالكان از تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده را فراهم می‌كند. شهرداری گلستان نیز در حوزه نوسازی بافت فرسوده به عنوان یكی از شهرهای موفق كشور شناخته می‌شود و ضوابط این طرح متناسب با شرایط محلات كم‌برخوردار بومی‌سازی شده است.

میرزمانی در گفت‌وگو با رادیو تهران با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح در هفته دولت اظهار داشت: پل‌های شهید زواره‌ای و آیت‌الله رئیسی در مراحل پایانی اجرا قرار دارند و همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری خواهند رسید. همچنین ساختمان جدید شورای اسلامی شهر افتتاح می‌شود و ساختمان قدیمی شورا برای استفاده حوزه‌های علمیه خواهران و برادران اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: دو ساختمان خدماتی در محلات كم‌برخوردار قلعه‌میر و شهرك امام حسین (ع) نیز در آستانه تكمیل قرار دارند و به‌زودی به بهره‌برداری خواهند رسید.

شهردار گلستان از بهره‌برداری كنارگذر جنوبی شهر نیز خبر داد و گفت: این پروژه كه از مطالبات دیرینه شهروندان بود، با همكاری مالكان و شورای اسلامی شهر به نتیجه رسید. برای اجرای آن نزدیك به 10 هكتار زمین تملك شد و با افتتاح این مسیر، ارتباط گلستان با روستای علی‌آباد و شهرهای صالحیه و اسلامشهر تسهیل شده و بخشی از ترافیك عبوری منطقه كاهش خواهد یافت.

وی همچنین از افتتاح نخستین سینمای شهر گلستان در هفته دولت خبر داد و افزود: در این دوره مدیریت شهری، اقدامات گسترده‌ای در زمینه پیاده‌روسازی و بازگشایی معابر با مشاركت شهروندان انجام شده و بیشترین میزان بازگشایی معابر در سال‌های اخیر به ثبت رسیده است.

میرزمانی در پایان با اشاره به خدمات شهرداری گلستان به مناسبت ایام اربعین حسینی گفت: شهرداری گلستان در دو محور فعالیت می‌كند؛ نخست، همكاری در اعزام زائران به كربلای معلی و نجف اشرف با مشاركت سپاه ناحیه حضرت ابوالفضل (ع) شهرستان بهارستان و تأمین ناوگان حمل‌ونقل، و دوم، مشاركت در برگزاری مراسم جاماندگان اربعین و پشتیبانی از موكب‌های مردمی برای خدمت‌رسانی هرچه بهتر به شهروندان.

برنامه «همسایه سلام»؛ شنبه تا چهارشنبه ساعت 15 تا 16 از رادیو تهران پخش می‌شود.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی radiotehranplus@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
همسایه سلام