صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

شنبه تا پنجشنبه از ساعت 17:15 به مدت 10 دقیقه

در برنامه "گذری در تهران"، شنونده تاریخچه نان در شهر تهران باشید.


به گزارش سایت رادیو تهران؛ مخاطبان هر روز در برنامه "گذری در تهران" می توانند با گذرهای قدیمی، آثار تاریخی، موزه ها، کاخ ها، تاریخ شفاهی و مکتوب شهر تهران، و ... آشنا شوند؛ این برنامه امروز شنبه 21 مرداد، "تاریخچه نان در شهر تهران" را برای مخاطبان بازگو خواهد کرد.
"نان" یکی از قدیمی‌ترین غذاهایی است که بشر آنرا تهیه نموده است. تاریخچه آن به اواخر عصر حجر بر می‌گردد. تفاوت‌های چشمگیری در طرز تهیه نان در نقاط مختلف دنیا وجود دارد. در ایران، جدا از تهیه نان‌های فانتزی که طرز تهیه آنها از خارج آمده، انواع سنتی نان پخت می‌شود؛ از جمله نان لواش، سنگک، بربری، تافتون که هر کدام طرز تهیه ویژه خود را دارند.
"گروه اخلاق و زندگی شهروندی" رادیو تهران متولی تهیه و تولید این برنامه است که شنبه تا پنج شنبۀ هر هفته ساعت 16:20 تقدیم شنوندگان می‎شود.
میثم کطائیان تهیه کننده، آلبرت کچویی نویسنده و گوینده، در این برنامه مخاطبان را همراهی خواهند کرد.

مرتبط با این خبر

  • آشنایی با اجاق خانه های قدیمی در رادیو تهران

  • گذری در خیابان شترداران" با رادیو تهران

  • "گذری در تهران"؛ با خدمات ارباب "کیخسرو" آشنا شوید

  • دقایقی در خیابان مختاری همراه با "رادیو تهران"

  • با "رادیو تهران" به "روستای آهار" سفر کنید

  • گشتی در خیابان شریعتی شهر تهران با "رادیو تهران"

  • معرفی "میرزاده عشقی" در "گذری در تهران"

  • گشتی در منطقه "ونک" با "رادیو تهران"

  • گذری در مسجد شیخ عبدالحسین در "رادیو تهران"

  • گذری در کلیسای گئورک با "رادیو تهران"