همسایه سلام شنبه تا چهارشنبه از ساعت 15:00 به مدت 60 دقیقه

رادیو تهران

همسايه سلام

توسعه خدمات درمانی و حل چالش‌های روستایی در شهرستان دماوند

فرماندار دماوند در گفتگو با رادیو تهران از برنامه‌های در حال اجرا برای ارتقای خدمات درمانی در شهرستان دماوند خبر داد.

1404/08/28
|
09:04
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار دماوند با تاكید بر احداث مراكز مجهز سلامت و حل چالش‌‌های روستایی، از اولویت‌‌بندی نیازهای بومی و همكاری خیرین در این حوزه سخن گفت.

وی به تشریح اقدامات و برنامه‌‌های در حال اجرا در شهرستان دماوند پرداخت و با اشاره به اهمیت توسعه خدمات درمانی در شهرستان دماوند، گفت: در تلاش هستیم تا یك مركز درمانی مجهزتر در شهر دماوند برای ارائه خدمات به بیمه‌‌شدگان تامین اجتماعی ایجاد كنیم.

او گفت: این مركزی كه در حال احداث است، به 7 درصد جمعیت شهرستان خدمات ارائه خواهد داد.

این مقام مسئول در شهرستان دماوند همچنین به احداث خانه‌‌های بهداشت و مركز سلامت در شهر آب‌‌سرد اشاره كرد و افزود: با كمك خیرین و مجموعه دانشگاه علوم پزشكی، شبكه بهداشت و فرماندهی، مركز سلامت شهر آب‌‌سرد در حال تكمیل است. این مركز بسیاری از مشكلات درمانی این شهر را حل خواهد كرد.

حیدری آزاد در ادامه به افتتاح قسمت جدید یك مركز درمانی اشاره كرد و گفت: قسمت‌‌های دیگر این مركز نیز در حال اضافه شدن است. همچنین، یونیت‌‌های مجهز دندانپزشكی در این مركز مستقر خواهند شد تا خدمات دندانپزشكی و دیگر نیازهای اهالی محترم شهر و بخش رودهن را برآورده كنند.

او اظهار داشت: یكی از اولویت‌‌های اصلی در این برنامه، احداث بیمارستان مادر در شهرستان دماوند است.
وی در این‌باره گفت: ما به دنبال این هستیم كه بیمارستان سوم شعبان را به عنوان بیمارستان مادر در نظر بگیریم تا بتوانیم خدمات گسترده‌‌تری را به سه شهرستان فیروزكوه، پردیس و دماوند ارائه دهیم.

حیدری آزاد همچنین به چالش‌‌های روستایی و ساخت‌‌و‌سازهای غیرمجاز اشاره كرد و با تاكید بر این كه ساخت‌‌و‌سازهای غیرمجاز نه تنها منجر به تخریب محیط زیست می‌‌شود، بلكه مشكلات متعددی را برای ساكنان ایجاد می‌‌كند.

او گفت: كسانی كه در این مناطق سرمایه‌‌گذاری می‌كنند، با مشكلاتی مانند عدم دسترسی به انشعابات مواجه می‌‌شوند. این موضوع نه تنها هزینه‌‌های آنها را افزایش می‌‌دهد، بلكه در نهایت مشكل آن‌ها حل نمی‌‌شود.

وی ادامه داد: برای حل این چالش‌‌ها، برنامه‌‌هایی برای افزایش طرح‌‌های محدوده‌‌های هادی با اولویت افراد بومی در دست اقدام است.

این مقام مسئول در این‌باره گفت: با عنایت استاندار، جلسات متعددی برای بازنگری در طرح‌‌های هادی روستاها برگزار شده است. هدف این است كه بخشی از چالش‌‌های روستاها را مرتفع كرده و نیازمندی‌‌های اهالی را برآورده كنیم.

وی در پایان گفتگو با رادیو تهران، بر اهمیت همكاری بین بخش‌‌های مختلف تاكید كرد و گفت: نیازمند همكاری همه‌جانبه خیرین، مجموعه دانشگاه علوم پزشكی، شبكه بهداشت و فرماندهی هستیم تا بتوانیم خدمات بهتری را به اهالی محترم شهرستان دماوند ارائه دهیم.

برنامه «همسایه سلام»؛ شنبه تا چهارشنبه ساعت 15 تا 16 از رادیو تهران پخش می‌شود.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی radiotehranplus@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
همسایه سلام