همسایه سلام شنبه تا چهارشنبه از ساعت 15:00 به مدت 60 دقیقه

رادیو تهران

همسايه سلام

پیشرفت 90 درصدی متروی چهاردانگه / بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی در آینده نزدیك

شهردار چهاردانگه در گفت‌وگو با رادیو تهران از پیشرفت قابل توجه پروژه‌های عمرانی و نیمه‌تمام این شهر خبر داد و اعلام كرد كه بخش عمده‌ای از طرح‌های بلاتكلیف در سال جاری تعیین‌تكلیف و وارد مرحله نهایی اجرا شده‌اند.

1404/09/12
|
11:08
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، سیدرضا حسینی، شهردار چهاردانگه، در گفت‌وگو با برنامه «همسایه سلام» رادیو تهران با اشاره به این‌كه اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام یكی از مهم‌ترین وعده‌های كاری او در سال 1403 بوده، گفت: پروژه‌هایی مانند مجتمع فرهنگی–سینمایی گلشهر، استخر شهدای چهاردانگه و چند ورزشگاه محلی كه به دلیل نواقص فنی و حقوقی سال‌ها متوقف مانده بودند، اكنون در مراحل پایانی قرار دارند.

وی افزود: با تلاش تیم حقوقی و پیگیری‌های مستمر، مشكلات حقوقی این پروژه‌ها برطرف شده و روند اجرای آن‌ها سرعت گرفته است. پیش‌بینی می‌كنیم مجتمع فرهنگی–سینمایی گلشهر از بیستم ماه جاری میزبان یك جشنواره فرهنگی باشد و استخر شهدای چهاردانگه نیز تا پایان امسال یا ابتدای سال 1405 آماده بهره‌برداری شود.

حسینی در ادامه با اشاره به پیشرفت پروژه متروی اسلامشهر و ایستگاه چهاردانگه اظهار كرد: این پروژه با همكاری شهرداری‌های اسلامشهر و چهاردانگه در حال اجراست و پیشرفت قابل توجهی داشته است. تراز سكوها به 90 درصد رسیده و طی 10 تا 15 روز آینده تكمیل خواهد شد. ریل‌گذاری نیز به‌زودی آغاز می‌شود.

او با قدردانی از فرماندار و مجموعه همكاران شهرداری‌های اسلامشهر و چهاردانگه افزود: كارهای مربوط به گالری‌ها، بلیت‌فروشی، معماری و نازك‌كاری نیز هم‌زمان در حال انجام است و امیدواریم طبق زمان‌بندی و تا پایان قرارداد پیمانكار، این پروژه مهم به بهره‌برداری برسد.

شهردار چهاردانگه همچنین نقش بخش خصوصی در تكمیل پروژه‌های فرهنگی و ورزشی شهر را مهم ارزیابی كرد و گفت: با توجه به روند ساخت ایستگاه مترو شهدا، بخش قابل توجهی از توان عمرانی شهر معطوف به این پروژه شده و حضور بخش خصوصی در پیشبرد سایر طرح‌ها بسیار مؤثر بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر اولویت خدمات‌رسانی به شهروندان تأكید كرد و گفت: با تكمیل این پروژه‌ها، مردم شریف چهاردانگه از امكانات بهتر و خدمات شهری مناسب‌تری بهره‌مند خواهند شد. تلاش ما این است كه با پیگیری مستمر، مشكلات موجود برطرف شده و طرح‌ها در كوتاه‌ترین زمان ممكن به بهره‌برداری برسد.

حسینی در پایان افزود: هدف اصلی ما ارتقای كیفیت زندگی شهروندان و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای توسعه پایدار است. با اتمام پروژه‌های عمرانی در دست اجرا، گام بزرگی در مسیر پیشرفت و آبادانی چهاردانگه برداشته خواهد شد.


برنامه «همسایه سلام»؛ شنبه تا چهارشنبه ساعت 15 تا 16 از رادیو تهران پخش می‌شود.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی radiotehranplus@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
همسایه سلام