راه‌اندازی 5 درمانگاه در عربستان برای حجاج ایرانی

مشاور رئیس سازمان حج و زیارت در امور بهداشت و درمان زائران با اشاره به ارائه خدمات پزشكی در 5 درمانگاه عربستان گفت: واكسن تزریقی شماری از زائران مورد تأیید سعودی‌ها نبود كه سینوفارم زدند و واكسیناسیون آنها تكمیل شد.

1401/03/25
|
12:47
|

به گزارش خبرگزاری فارس، داود باقری، مشاور رئیس سازمان حج و زیارت در امور بهداشت و درمان زائران در مورد تمهیدات پزشكی و بهداشتی پیش‌بینی شده برای مراقبت از وضعیت سلامت زائران در حج تمتع 1401 اظهار داشت: با توجه به محدودیت سنی زیر 65 سال زائران و وجود بیماری كرونا، معاینات حجاج در ایران با این رویكرد انجام شد و علاوه بر توجه به سلامت و استطاعت جسمانی، واكسن‌های مورد نیاز زائرین تزریق و تكمیل شد.

وی افزود: زائرانی كه براساس دستورالعمل‌های مركز پزشكی معاینه و استطاعت آنها تأیید شد، حداقل 2 دز واكسن كرونای مورد تایید عربستان را تزریق كردند. همچنین واكسن تزریقی شماری از زائران مورد تأیید كشور میزبان نبود، كه سینوفارم زدند و واكسیناسیون كرونای آنها هم تكمیل شد.

باقری با اشاره به تزریق دو واكسن مننژیت و فلج اطفال به زائران اظهار كرد: واكسن‌ مننژیت هر سه سال یك بار باید تزریق شود و كسانی كه بیش از سه سال از تزریق واكسن آنها گذشته بود، مجدد واكسن مننژیت را دریافت كردند. همچنین به جهت اینكه در برخی كشورهای همجوار ایران بیماری فلج اطفال شایع شده است، در تعلیمات حج عربستان این مورد ذكر شد و ما نیز براساس دستورالعمل‌های دریافتی این كار را انجام دادیم و همه زائران آماده این سفر شدند.

وی به راه اندازی 2 درمانگاه در مدینه برای زائران ایرانی اشاره كرد و گفت: یك درمانگاه مركز پزشكی است كه در ایام حج فعال بوده و یك درمانگاه هم شبانه‌روزی در یكی از هتل‌هاست. همچنین در مكه سه درمانگاه بزرگ داریم كه زائران از هتل‌های همجوار می‌توانند به آن درمانگاه مراجعه می‌كنند. در درمانگاه‌های متمركز امكانات تخصصی و متخصصان مختلف از جمله قلب، طب اورژانس، داخلی و روان‌پزشك و همچنین خدمات تزریق برای بانوان و آقایان و مراقبت‌های ویژه بیماران وجود دارد.

باقری درپایان تأكید كرد: امسال همه درمانگاه‌ها تخصصی است و پزشكان در هر مجموعه تجمیع و تخصصی‌تر شده‌اند و با یك مقدار پیاده‌روی می‌توانند به درمانگاه مركزی برسند.

دسترسی سریع