حضور گسترده مردم در راهپیمایی سبب عقب گرد آمریكا شد

سخنگوی اسبق امور خارجه حضور گسترده و كم سابقه مردم در روز 22بهمن را دلیل عقب گرد آمریكایی ها از حرف های قبلی خود دانست.

1397/12/01
|
15:36
|

دكتر حمید رضا آصفی سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه در گفتگو با برنامه" در این هفته" رادیو تهران با اشاره به حضور باشكوه مردم در راهپیمایی 22بهمن اظهار كرد: این راهپیمایی در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی یك رفراندم مجدد به انقلاب اسلامی بود و بازتاب بسیار گسترده‌ای در رسانه‌های دنیا داشت.
حمیدرضا آصفی در ادامه به توهمات استكبار اشاره كرد و گفت: همانطور كه آدم هایی مانند بولتون ادعا می كردند كه ایران جشن چهل سالگی خودش را نخواهد دید یا آقای مك كین كه چند وقتی است از دنیا رفت است عنوان كرده بود كه جشن را در میدان آزادی خواهیم گرفت، اینها یك توهماتی بود كه سردمداران آمریكا داشتند و این راهپیمایی یك تو دهنی بزرگ به آمریكا بود و یك نه بزرگ به دخالت های استكبار در امور كشور مان در این چهل سال.
وی به تبیین جایگاه ایران و چرایی سرخوردگی استكبار جهانی پرداخت و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در یك موضع برتر و بالا تری قرار دارد، توییتی كه آقای ترامپ گذاشته است ناشی از همین سرخوردگی استكبار است. وقتی می‌بینیم كه سردمداران استكبار همزمان در اجلاس ورشو و لهستان علیه جمهوری اسلامی صحبت می كنند نشان از عصبانیت آنها هست.
وی در پایان افزود: راهپیمایی 22 بهمن باعث شد كه دشمنان در مذاكره و مواجهه با جمهوری اسلامی ایران یك تجدید نظر كنند، نمونه این تجدید نظر همین صحبت فرد آمریكایی در اجلاس ورشو است كه گفته بود ما به دنبال تغییر رژیم در ایران نیستیم این یك عقب‌گرد است.
برنامه در این هفته به تهیه كنندگی مهدی زال زاده، اجرای محمد ساجدی و زرین كشاورز و هماهنگی حامد خادم، پنجشنبه ها ساعت 15 از رادیو تهران پخش می شود.

دسترسی سریع