كارشناسان بهداشت و تغذیه بر مصرف شیر، دوغ، پنیر، كره و سایر مواد لبنی در زمان آلودگی هوا تاكید میكنند زیرا این مواد میتواند به میزان قابل توجهی تاثیر مواد آلاینده بر سیستم ایمنی را كاهش دهد.
گلی حاتمی كارشناس تغذیه معتقد است كه این مواد لبنی در درون بدن با آلایندهها تركیب میشود و دفع آنها را از طریق ادرار ممكن میكند.
حاتمی همچنین با تاكید بر مصرف مواد غذایی حاوی فیبر گفت: مصرف موادی مانند میوه، سبزیجات، نان های سبوسدار، انواع مغزها، دانهها و حبوبات كه حاوی مقادیر بسیاری فیبر است، نقش بسزایی در كاهش تاثیر آلاینده بر سیستم ایمنی بدن دارد و مانع ورود آن به بدن می شود.
این كارشناس تغذیه، سبزیجات تیره از جمله كلم بروكلی، كلم، كاهو، اسفناج و سبزیجات رنگی مثل هویج و كدو تنبل را به دلیل داشتن فیبر بالا و ویتامین سی و ای در دفع آلاینده های محیطی موثر میداند.
حاتمی همچنین با تاكید بر اینكه برخی مواد غذایی خاصیت آنتی اكسیدانی دارد، گفت: این مواد غذایی و خوراكی شامل انواع مركبات، توت، تمشك، زغال اخته، سیر، گوجه فرنگی، زنجیل، انواع دانه ها مانند تخم شربتی و انار است.
مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360