تهران من شنبه تا چهارشنبه از ساعت 18:00 به مدت 120 دقیقه

مدیر طرح واكسن نورا: واكسن‌های پروتئینی كرونا، بهترین گزینه برای دُز یادآور هستند+فایل صوتی

مدیر طرح واكسن نورا با تاكید بر اینكه واكسن‌های مبنتی بر پروتئین آنتی‌بادی بیشتری در بدن تولید می‌كند، گفت: واكسن‌های پروتئینی رازی، پاستوكووك، اسپایكوژن و نورا بهترین گزینه برای تزریق دُز یادآور واكسن كرونا هستند.

1401/04/21
|
11:29
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، دكتر جعفر امانی مدیر طرح واكسن نورا در گفت‌و‌گو با تهران من رادیو تهران با تاكید بر اینكه در حال حاضر سویه‌های جدید مشتق شده از سویه اُمیكرون در حال شیوع است، گفت: با توجه به اینكه 4 ماه از تزریق واكسن دُز یادآور اكثر مردم سپری شده میزان ایمنی زایی در بردن افراد كاهش پیدا كرده است و احتمال وجود دارد كه میزان مبتلایان به این ویروس افزایش پیدا كند.

امانی با تاكید بر اینكه تمام شهروندان دُز چهارم (یادآور) واكسن كرونا را تزریق كنند، گفت: معمولا تب و لرز و بدن درد در مبتلایان مشاهده می‌شود ولی زمان ابتلا كاهش پیدا كرده است.

وی در پاسخ به این پرسش كه كدام یك از واكسن‌ها برای تزریق دُز چهارم مناسب است؟ تصریح كرد: بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی (WHO) دُز یادور می‌تواند همانند واكسن تزریقی در دور اول و دوم و یا سایر واكسن‌ها باشد. البته این سازمان توصیه می‌كند برای دُز یادآور از واكسن‌های پروتئینی استفاده شود تا بتواند تیتر بالاتری از آنتی بادی در بدن ایجاد كند.

امانی با تاكید بر تزریق واكسن‌های پروتئینی گفت: این نوع واكسن برخلاف واكسن‌های حاوی ویروس كشته‌شده در روزهای ابتدایی پس از تزریق عوارض جانبی ندارد. واكسن‌های رازی، پاستوكووك، اسپایكوژن و نورا واكسن‌های پروتئینی هستند و در تمام مراكز واكسیناسیون وجود دارند.

مدیر طرح واكسن نورا در ادامه بیان كرد: كسانی كه 3 تا 4 ماه از آخرین دوره تزریق واكسن آنها سپری شده است دُز یادآور را تزریق كنند. دكتر امانی افزود: مبتلایان به كرونا هم اكنون با درجه ضعیف‌تری به این بیماری مبتلا می‌شوند كه دلیل آن وجود آنتی‌بادی ناشی از تزریق واكسن كرونا در بدن آنها است، به دلیل اینكه بدن آمادگی لازم را دارد به راحتی از پس بیماری بر می‌آید.

امانی در ادامه بیان كرد: بر اساس آخرین آماری كه من دارم درصد بستری‌ها و مراجعه مبتلایان به این بیماری افزایش پیدا كرده است البته در مقابل میزان مراجعه كنندگان به مراكز واكسیناسیون برای تزریق واكسن نیز افزایش پیدا كرده است.

مدیر طرح واكسن نورا اظهارداشت: مبتلایان به این بیماری 15 روز پس ابتلا به كرونا می‌توانند دُز یادآور را تزریق كنند.

این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش كه هم اكنون داروی مناسب برای این بیماری چیست؟ اظهار داشت: سُرم تراپی به همراه داروهایی از جمله ناپروكسن و بیماریهایی كه عفونت را كاهش می‌دهند بهترین راه برای درمان این بیماری است. مصرف ویتامین و آمپول نوروبیون را تاكید نمی‌كنم.

وی در پایان یادآور شد: سویه مشتق شده از اُمیكرون قدرت سرایت بالایی دارد و استفاده از ماسك نمی‌تواند مانع از ابتلا به این بیماری شود درنهایت بهترین را برای مقابله با این بیماری تزریق واكسن كرونا است.



با مراجعه به وب‌سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه‌های اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره‌برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
تهران من