رئیس كمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران گفت: قوه قضاییه به عنوان مدعی العموم به موضوع ایمنسازی ساختمانهای بحرانی ورود كرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، مهدی بابایی رئیس كمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در گفت و گو با «تهران من» اظهار داشت: طبق آخرین آمار سازمان آتش نشانی در مجموع 33 هزار ساختمان پرخطر در شهر تهران شناسایی شده است. این ساختمانها به چهار بخش بحرانی، پر خطر، میان خطر و كم خطر تقسیم بندی شدهاند.
قوه قضائیه به عنوان مدعی العموم به موضوع ایمنسازی ساختمانهای ناایمن ورود كرده است
وی افزود: 129 ساختمان بحرانی در تهران داریم كه تعدادی از آنها ایمنسازی شده و 93 ساختمان هنوز باقی مانده است؛ كه قوه قضائیه به عنوان مدعی العموم به موضوع ایمنسازی ساختمانهای ناایمن ورود كرده و لیست ساختمانهای ناایمن و بحرانی تهران را منتشر كرده و باید منتظر اقدام عملی قوه قضائیه برای برخوردهای قانونی با مالكان این ساختمانها باشیم.
شهرداری توان پرداخت تسهیلات نوسازی به بافتهای فرسوده شخصی را ندارد
این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش كه شاید مالكان با مشلات مالی مواجه باشند و امكان ایمنسازی نداشته باشند؛ آیا شهرداری و شورای شهر تسهیلاتی به آنها ارائه میدهد؟ تصریح كرد: بهترین روش برای ایمنسازی نوسازی ساختمان است؛ در حوزه نوسازی شهرداری تسهیلات ارایه میدهد ولی شهرداری تهران توان پرداخت تسهیلات برای نوسازی خانههای پرخطر شخصی را ندارد.
شهرداری باید برنامه ایمنسازی 11 هزار ساختمان پرخطر را طی 4 سال اجرا كند
بابایی تصریح كرد: شهرداری موظف است طی چهارسال برنامه الزام مالكین نسبت به ایمن سازی 11 هزار ساختمانهای پرخطر موجود را در دستور كار قرار دهد. اگر مالكان برای ایمن سازی ساختمانهای خود اقدام نكنند شهرداری میتواند از طریق قوه قضائیه اقدام و انشعاب آنها را قطع و یا ساختمان آنها را پلمب كند تا مالكان ملزم به ایمنسازی ساختمان شوند.
بافت فرسوده در اولویت پرداخت تسهیلات نوسازی قرار دارد
وی با تاكید بر اینكه بافت فرسوده در اولویت پرداخت تسهیلات نوسازی قرار دارد؛ گفت: طبق مصوبه شورای شهر به منظور تشویق مالكان برای نوسازی املاك شهرداری از مالكان عواض ساخت و ساز اخذ نمیكند و مشمول تخفیف 100 درصدی میشود.
بخش تولید برخی اصناف باید از بازار بزرگ جدا شود
بابایی درخصوص ایمنی بازار بزرگ تهران اظهار داشت: برخی صنوف باید از بازار تهران جابهجا شوند؛ بخشی از تولید از جمله اصناف پرخطر مثل تولیدی كفش باید با ایجاد شهركهای صنعتی در اطراف تهران از بازار بزرگ جدا شوند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقهمندان میتوانند برنامههای رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.
.