علاوه بر این كه قیمت های لباس فرم مناسب است، اجباری در تهیه لباس فرم برای خانوادهها وجود ندارد، حتی والدین میتوانند خودشان لباس فرم را تهیه كنند و از مدرسه هم تهیه نكنند.
چند روزی تا آغاز سال تحصیلی جدید باقی مانده است، اما خانواده هایی كه فرزندان محصل دارند، یكی دوماهی است كه دغدغه هایشان بیشتر و بیشتر شده است، از تهیه لباس فرم مدارس گرفته تا تهیه لوازم التحریر و...
با توجه به شرایط كنونی و نرخ تورم، افزایش بی رویه قیمت ها و شرایطی كه مدارس در ثبت نام و تهیه لباس فرم دارند نگرانی ها و اعتراض های والدین هم بی سبب نیست.
در همین راستا تهران من با زهرا مظفر، مدیركل ارزیابی عملكرد و پاسخگویی به شكایات وزارت آموزش و پرورش گفت و گو كرده كه در ادامه می خوانید:
مدیركل ارزیابی عملكرد و پاسخگویی به شكایات وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با برنامه تهران می گوید: طرح دریافت وجه لباس فرم در مدارس از تیرماه سال جاری به مدارس ابلاغ شد و باید در تمام مدارس اجرایی شود.
قیمت های لباس فرم توسط استان ها تعیین می شود
وی مدعی كه قیمت لباس های فرم مدارس مناسب است و می افزود: قیمت های لباس فرم در مدارس مناسب است و آمارها نشان داده كه تمامی اولیا ترجیح دادند از طریق مدرسه اقدام كنند.
مظفر در ادامه تاكید می كند: نظارت بر قیمتها را نیز داشته ایم تا قیمت تمام شده باشد. اما والدینی كه شكایت دارند می توانند به سایت و پرتال اداره كل ارزیابی و عملكرد و پاسخگویی وزارت آموزش و پرورش مراجعه كنند، از تیرماه نمونه تفاهم نامه و قراردادها مشخص شده است.
وی با بیان حمایت از كالای ایرانی می افزاید: هدفمان از اجرای طرح این است كه علاوه بر این كه لباس فرم دانش آموزان با كیفیت بالا تهیه شود و در خدمت اولیای دانش آموزان قرار بگیرد از كالای ایرانی حمایت شود.
مدارس در تهیه لباس فرم با اتحادیهها طرف قرارداد هستند
مظفر می گوید: در تیر ماه سال جاری بخشنامهای را به مدیران مدارس ابلاغ كردیم مبنی بر اینكه مدیران مدارس بر اساس لیستی كه در استانها از اتحادیه صنف پوشاك تهیه شده و در اختیار مدارس قرار داده شده است و این مدارس با این اتحادیهها طرف قرارداد شوند. این طرح باید خیلی سریع اجرا شود.
مبلغ لباس فرم نباید در مدارس دستی پرداخت شود
مدیركل ارزیابی عملكرد و پاسخگویی به شكایات وزارت آموزش و پرورش می افزاید: درصدی كه تعیین شده در قرارداد و مبلغی كه به عنوان هزینه لباس فرم تعیین شده است در اختیار اتحادیه قرار میگیرد و درصدی از این پول برای مدرسه است و صرف فعالیتهای آموزشی و پرورشی خواهد شد.
وی خاطر نشان می كند: ریالی از مبلغ لباس فرم نباید در مدارس دستی پرداخت شود و باید تمام پول دریافتی از اولیای مدارس به حساب مدارس واریز شود و هیچ درصد اضافهای هم وجود ندارد و هیچ گونه وجه اضافه نیز اتحادیه طرف قرارداد با مدارس نباید دریافت كنند. باید لباس فرم با كمترین و نازلترین قیمت و بهترین كیفیت در اختیار دانش آموزان قرار داده شود.
تهیه لباس فرم اختیاری و اجباری نیست
مظفر در ادامه می افزاید: اجباری در تهیه لباس فرم برای خانوادهها وجود ندارد. حتی والدین میتوانند خودشان لباس فرم را تهیه كنند و میتوانند از مدرسه هم تهیه نكنند.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال كه چرا اولیا هر سال مجبور به تهیه لباس فرم میشوند؟ می گوید: لباس فرم برای ساماندهی دانش آموزان است وفقط برای ورودیهای ابتدای و پایه هفتم و دهم است و دانش آموزان برای میان پایهها به هیچ وجه اجباری برای لباس فرم ندارند.
رسیدگی به 3 هزار شكایت والدین و معلمان
مدیركل ارزیابی عملكرد و پاسخگویی به شكایات وزارت آموزش و پرورش ادامه می دهد: ناظرین ما در 750 منطقه آموزشی سراسر كشور تحت عنوان نظارت بر ثبت نام از اول تیرماه مستقر هستند و فعال شده اند و در مدارس برای نظارت در وضعیت ثبت نام و كیفیت لباس نظارت می كنند .
مظفر در پایان متذكر می شود: بیش از 4 هزار شكایت از والدین و معلمان به دست ما رسیده است كه ما به 3 هزار تا از آنها رسیدگی كرده ایم و پاسخگو بوده ایم.
رادیو تهران را روی موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز یا موج ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز بشنوید.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360