سخنگو و مدیر كل روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: بیش از 65 بیمارستان در سراسر كشور به طور مستقل و یا اختصاص بخشی كاملا ایزوله، برای خدمت رسانی به بیماران مبتلا به كرونا آماده شده و فعال هستند.
دكتر جهانپور در گفتگو با "تهران من" افزود: هم اكنون 27 هزار تخت بیمارستانی برای بستری كردن این بیماران كاملا تجهیز شده و تمامی اقدامات لازم برای ایجاد فضاهای بیشتر برای مراقبت و مداوای بیماران مشكوك یا مبتلا به كرونا طراحی شده است.
وی اظهار داشت: ایجاد بیمارستانهای سیار برای بستری كردن بیماران مبتلا به كرونا در صورت سیر صعودی این بیماری ویروسی در كشومان با همكاری نیروهای مسلح از برنامههای مهم و اورژانسی ستاد مبارزه با كرونا در وزارت بهداشت است و پیش بینی میشود ایجاد این بیمارستانها در گیلان ضروری باشد.
این كارشناس حوزهی سلامت افزود: در حال حاضر نمودار شیوع بیماری كویید 19 صعودی است و با توجه به این مهم انتظار داریم كه این هفته و دو هفتهی آتی همچنان در مسیر صعودی و رشد كرونا در كشور باشیم. برای كمتر شدن شیوع بیماری علیرغم فعالیتهای ستاد، بخش بزرگی هم بستگی به مشاركت عمومی و رعایت شهروندان در محدودیتهای اعمال شده مثل محدودیت تردد و سفرهای شهری و بین شهری و رعایت نكان بهداشتی دارد تا بتوانیم از شیوع بالا در جامعه جلوگیری كنیم.
وی اظهار داشت: ستاد متشكل از وزارتخانههای مختلف به دستور رییسجمهور و ریاست وزارت بهداشت پیش از ورود كرونا و از اوایل بهمن ماه شروع به كار كرده و اقدامات اولیه آموزش عومی و هشدار دادن و بحث غربالگری، بازگرداندن دانشجویان از چین، مهیاسازی نظام آزمایشگاهی كشور برای پاسخگویی به شرایط ورود ویروس، مهیا كردن آمادگی سیستم درمانی واكش سریع اورژانس اقداماتی از جمله فعالیتهای این ستاد به شمار میرود كه اجرایی شده است.
جهانپور با اشاره به اینكه تولید اقلام بهداشتی و حفاظتی در كشور 300 درصد به خاطر شیوع این بیماری افزایش یافته است گفت: اعمال محدودیتها و لغو برنامهها و تجمعات كه شیوع را افرایش میدهد، تامین اقلام حمایتی و دارویی، تامین منابع هزینهها كه قاعدتا هفتهها كشور را درگیر میكند، جلب حمایت از سایر ارگانهای حكومتی مانند قوهی قضاییه و نیروهای مسلح و وزارت دفاع كه به نوعی متحد با وزارت صنعت و معدن هستند از دیگر فعالیتهای ستاد مبارزه با كرونا در وزارت بهداشت است.
وی در ارتباط با بحث قرنطینهی شهرها گفت: آن چیزی كه در اذهان عمومی در رابطه با قرنطینه وجود دارد قرابتی با فرهنگ اجتماعی و سیاسی ما ندارد. این موضوع سالهاست كه در دنیا به این شكل انجام نمیشود و آنچه كه ما در پروتكلها داریم محدودیت برای رفت و آمدها و مراودات است تا بیماری كاهش یابد.
مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360