تهران من شنبه تا چهارشنبه از ساعت 18:00 به مدت 120 دقیقه

همسر شهید علیمحمدی: آرزوی همسرم سربلندی مردم و كشورش بود

همزمان با فرارسیدن روز ملی فن‌آوری هسته‌ای، دكتر منصوره‌ كرمی، همسر دكتر مسعود علیمحمدی از شهدای هسته‌ای كشور، مهمان تلفنی برنامه‌ی تهران من شد تا از شخصیت و منش و فعالیت‌های نخستین دكترای فیزیك كشور برای مخاطبان این رسانه بگوید.

1399/01/20
|
15:51
|

همسر دكتر مسعود علیمحمدی در گفتگو با تهران من 20 فروردین، طول زندگی پربار این شهید نخبه را سرشار از تلاش برای پیشرفت كشور خواند.
وی افزود: ایشان عضو نخستین گروهی بود كه در كشور برای اخذ مدرك دكترای فیزیك تحصیل كردند و توانست نخستین فردی باشد كه این مدرك را در این گروه اخذ كند. همیشه معتقد بود توانایی‌های مردم ایران و استعدادهایشان بسیار زیاد است و شرایط فعلی حق ایرانی‌ها نیست و مردم باید بسیار بهتر زندگی كنند. آرزوی او سربلندی مردم و كشور بود و همیشه اعتقاد داشت: كافیست مردم ایران بخواهند و با هوش خود به همه چیز دست خواهند یافت.

همسر این شهید با اشاره به اینكه در طول تاریخ انقلاب اسلامی تمامی مردم برای دستیابی به پیشرفت و توسعه‌ی كشور تلاش كردند گفت: همسر من هم مانند پزشكان و دانشمندانی كه امروز برای گذر از بحران كرونا تلاش می‌كنند در فعالیتهای علمی خود انگیزه داشت و سربلندی مردم و سرزمینش هدف اصلی زندگیش بود.

دكتر كرمی در پاسخ به اینكه در طول زندگی با دكتر علیمحمدی، نگرانی از حضور دشمن در كنار همسرش داشته، گقت: در رابطه با كار و فعالیتهای پژوهشی دكتر، با وجودی كه ایشان همیشه به من هشدار می‌دادند كه ممكن است به خاطر نوع كارش، جانش در خطر باشد اما من هرگز هراسی نداشتم. هرگز باور نمی‌كردم روزی برسد كه همسرم را از دست بدهم و متاسفانه دشمن در روز 22 دی‌ماه سال 88 او را از ما جدا كرد.

وی در ارتباط با خدماتی كه دكتر مسعود علیمحمدی برای كشور انجام داد گفت: از همان نخستین روزهای نخست انقلاب، جای قدم‌های دكتر بر زمین علم و دانش وجود داشت. او تدوین‌كننده‌ی كتاب‌های علوم دهه‌ی 60 و 70 بود. در دانشگاه تهران نیز طرحی را تدوین كرد تا رشته‌ی مهندسی فیزیك در رشته‌های این دانشگاه راه‌اندازی شود و تمامی برنامه‌ها و درس‌های این رشته را نیز طراحی كرد. پس از شهادت ایشان این طرح در دانشگاه تهران اجرایی شد و در حال حاضر رشته‌ی یاد شده در این دانشگاه تدریس می‌شود.
همسر این شهید نخبه‌ی ایرانی از دیگر فعالیت‌های علمی ایشان را نگاشتن 55 مقاله‌ی بین المللی ارایه شده در مجامع علمی خواند و گفت: او تعداد بسیاری مقاله و پژوهش هم دارد كه هرگز فرصت ارایه نیافتند. همچنین تربیت دانشجویان بسیاری در رشته‌ی فیزیك از دیگر فعالیت‌های ایشان به شمار می‌رود.

این زوج 27 سال و چهار ماه به یكدیگر زندگی كردند كه حاصل این زندگی دو فرزند پسر و دختر و دو نوه است.
گفتنیست؛ دكتر مسعود علیمحمدی، زاده‌‌ی سه شهریور 1308 در كن تهران، استاد فیزیك دانشگاه تهران بود كه در بامداد 22 دی‌ماه 1388 و در سن 50 سالگی به هنگام خروج از منزلش بر اثر انفجار یك بمب كنترل از راه دور ترور شد.
20 فروردین ماه در تقویم سرزمین ما به نام رور ملی فن‌آوری هسته‌ای نامگذاری شده است.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360


دسترسی سریع
تهران من