تهران من شنبه تا چهارشنبه از ساعت 18:00 به مدت 120 دقیقه

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ: "سرقت موبایل" امسال نبست به سال گذشته كاهش یافته است+فایل صوتی

سارقان موبایل‌قاپ تهران به دنبال افزایش قیمت این كالای مصرفی این روزها پر كارتر شده‌اند و این پشتكار در انجام جرم توسط آنان سبب شده دل مردم بیشتر از گذشته برای تلفن‌های همراهشان شور بزند.

1399/03/25
|
09:25
|

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ در مورد صحت اخباری كه به افزایش سرقت‌ها در سطح شهر تهران می‌پردازد گفت: در6ماهه‌ی نخست سال 98 ما با افزایش نسبی سرقت‌ در حوزه‌ی قاپ‌زنی و علی‌الخصوص موبایل‌قاپی در سطح شهر تهران مواجه شدیم.

سردار علیرضا لطفی در گفتگو با تهران‌من افزود: بلافاصله طرحی توسط پلیس آگاهی تهران موبایل با عنوان "صاعقه" تدوین و اجرایی شد كه بر مبنای این طرح گروه‌هایی برای مقابله با كیف‌قاپی و موبایل قاپی سازمان دهی شد و در مدت كوتاهی آمار سرقت‌های یاد شده كاهش یافت.
وی بیان داشت: در حال حاضر نیز آمار مربوط به دو ماه و بیست و یك روز ابتدای سال جاری به بنده اعلام شده كه حاكی است سرقت‌ها به نسبت همین زمان در سال گذشته كاهش یافته است.

سردار لطفی در مورد "طرح صاعقه" گفت: در این طرح موتورسوارهای نیروی پلیس به طور غیر محسوس در سطح شهر تهران مستقر شده و در صحنه با موبایل قاپ‌ها برخورد می‌كنند.
وی با اشاره به طرحی دیگر با عنوان "كاشف" گفت: با اجرای این طرح توانستیم 6 باند بزرگ "موبایل‌قاپ"در تهران را دستگیر كنیم.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ افزایش این جرائم را در روزهای فعلی به نسبت سال گذشته اخباری نادرست خوانده و گفت: به هر حال نگرانی كه در این گونه جرایم وجود دارد باعث شده جرائم كیف‌قاپی سال گذشته در ذهن شهروندان تداعی شده و تصورات بر این باشد كه سرقت‌ها در تهران در حال افزایش است اما آمارهای حاكی از كاهش این جرائم به نسبت دو ماه و بیست و یك روز گذشته‌ی سال 98 دارد.
وی افزود: ما به جد در حال پیگیری این موضوع هستیم. اما بخش تاثیر‌گذار این موضوع در كاهش سرقت‌ها خود شهروندان هستند. بنده مكرر اعلام كرده‌ام كه مردم عزیزمان به جهت بالا رفتن قیمت موبایل مراقبت بیشتری از موبایلشان داشته باشند.

سردار لطفی گفت: سارقان در بازجویی‌های پلیس می‌گویند به جهت بالارفتن قیمت موبایل و سهولت در سرقت این كالا از شهروندان موبایل‌قاپی را به سرقت‌های دیگر ترجیح می‌دهند.
وی خاطرنشان كرد: اگر شخصی گوشی تلفن همراهش به سرقت رفت باید به محض سرقت به 110 اطلاع دهد و از طریق 110 پیگیر موضوع شده و مقدمات تشكیل پرونده را انجام دهد. بهتر است در همان نقطه‌ی ارتكاب جرم بماند تا ماموران پلیس 110 به آنجا برسند. باید بدانیم كه ردیابی موبایل‌های به سرقت رفته امری زمانبر است اما پلیس به همكاری مخابرات آن را پیگیری می‌كند به طوری‌كه كشفیات موبایل‌های سرقتی قابل توجه است.

این مسئول در نیروی پلیس تهران بزرگ گفت: به محض اینكه سریال گوشی سرقت شده در سیستم ثبت می‌شود با ردیابی‌های مستمر پلیس احتمال پیدا شدن گوشی بسیار بالاست. گوشی‌هایی كه كشف می‌شود به صاحبانشان بازگردانده خواهد شد. برای سهولت در كار نیز پلیس سامانه‌ای را به تازگی طراحی و راه‌اندازی كرده است كه سامانه‌ی "نما" نام گرفته و در سایت پلیس قابل رویت است. در این سامانه تصاویر كشفیات پلیس برای مردم منتشر می‌شود تا افراد از این طریق پرونده‌های خود را پیگیری كنند.

مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360

دسترسی سریع
تهران من