رییس كمیسیون صنایع و معاون مجلس شورای اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز ملی صنعت و معدن با كارشناس خبری برنامهی "تهرانمن" گفتگو كرد.
عزت الله اكبری تالارپشتی دهم تیرماه افزود: برنامههایی كه هم اكنون طبق ماموریتی كه از سوی ریاست مجلس به كمیسیون های اقتصادی محول شده در حال پیگیری است. در این راستا ابتدا اولویتهای كمیسیونها را مشخص كرده و اقدامات فوری انجام میدهیم. همچنین سرفصلهایی را با بخش خصوص و دولتی آماده میكنیم.
وی اظهار داشت: در بحث رفع موانع تولید پیشنهاد كردیم نظام جامع پیاده شود. نظام جامع مثل نظام جامع تولید است كه جوانب متعددی را در برمیگیرد كه قوانین و مقرراتش باید با هم برابری داشته باشد و سرفصلهای زیادی دارد. باید جهت این نظامها به سمت تقویت تولید نشانه رفته و در حال حاضر در حال آمادهسازی و كامل كردن محتوای آنها هستیم.
نماینده ی مجلس شورای اسلامی افزود: اگر روال قانونگذاری بخواهد مانند گذشته باشد به نتیجه نخواهیم رسید. بنابراین قرار شد پیشنهاداتی را به ریاست مجلس شورای اسلامی در جهت بهینهسازی روال قانونگذاری مجلس ارایه دهیم و از ساز و كارهایی استفاده كنیم كه مصوبات فوری بگیریم. زیرا زمانی برای تلف كردن نداریم.
وی در ارتباط با تقویت بخش خصوصی نیز گفت: تمامی قانونهای بالادستی كشور ما به حضور بخش خصوصی در میدان اقتصادی كشور تاكید دارند. دولت نباید تصدیگری داشته باشد و تنها حمایت و نظارت بر رفتارهای اقتصادی بخش خصوصی را پدر وارانه بر عهده بگیرد.
اكبری گفت: واقعیت این است كه قصد نداریم دولت فعلی را متهم جلوه دهیم و مباحث حاشیهای راه بیندازیم بلكه میخواهیم كاری كنیم كه دولت، مالیاتدهندههای ناراضی را حمایت كند.
وی با اشاره به اینكه كشورمان ایرادهای ساختاری و مدیریتی در كشور دارد گفت: مثلا استانداران ما در سراسر كشور چه كسانی هستند و چكار میكنند. اعتقاد راسخ من این است كه استاندار باید كسی باشد كه از محل درآمدهای استانی به دولت كمك كند نه اینكه منتظر بودجه باشد تا برنامههای روتین از پیش تعیین شده را انجام دهد و هرگز نتواند توسعهی متوازن را از محل درآمدهای استانی ایجاد كند.
رییس كمیسیون اقتصادی خاطرنشان كرد: درست است تحریم هستیم اما واقعیت این است كه تولیدكنندگان بیشتر از تحریمهای خارجی از موانع داخلی سر راهشان برای ادامهی فعالیتهای اقتصادی شاكی هستند. من تحریمهای فعلی كشورمان را فرصت میدانم. ما باید تولیدكنندگان را تقویت كنیم تا به هدف جهش تولید برسیم. ذیپلماسی اقتصادی كشور ما باید فعال شود.
وی افزود: سفرای ما نیز نگاه اقتصادی ندارند و هیچ خروجی از آنان دیده نمیشود. آنان كه چهرهی سیاسی هستند باید مراودات اقتصادی را بالا ببرند. الان نفت ما فروش نمیرود و وزیر امور خارجه مسئول هماهنگیها از طرف جمهوری اسلامی است تا مشكلات مردم تسهیل شود و نباید در تهران بنشیند و جملات كلیشهای بگوید. او باید مراودات اقتصادی كشور را بالاتر ببرد. بر این اعتقادم كه شاید بخش خصوصی بهتر از سیاستمداران ما بتوانند مراودات اقتصادی كشور را تقویت كنند و وزیر امور خارجه هیچ كاری برای پیشرفت مراودهی اقتصادی نمیكند.
وی در مورد قوانین خلق الساعه نیز كه مانع تحقق اقتصاد مقاومتی كشور میشوند گفت: تصمیمات خلق الساعه اقتصاد كشور را تضعیف كرده و همهی تلاشهای فعالان اقتصادی را به هم میریزد.
رییس كمیسیون صنایع و معاون مجلس شورای اسلامی در بخش پایانی گفتگوی خود تاكید كرد: اگر برای فعالان اقتصادی اتفاقی افتاد دولت باید فورا به آنها كمك كند . در این صورت نه تنها جهش تولید خواهیم داشت بلكه در صادرات نیز شاهد جهش خواهیم بود.
مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360