تهران ما،سلامت شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10:35 به مدت 15 دقیقه

رادیو تهران

تهران ما سلامت

خانه های امن، حامی خشونت علیه زنان

اورژانس اجتماعی با تلفن 123 آماده دریافت گزارش های خشونت علیه همسر است.

1398/08/18
|
08:54
|

شاید در ده های گذشته بیشتر دیده و شنیده می شد كه زنان مورد خشم و غضب مردان خانواده بودند و از آنجا كه خشونت علیه زنان در خانواده ها یك مسأله و پدیده جهانی است در كشورمان هم بارها و بارها این چنین مواردی دیده و شنیده شده است.
نداشتن استقلال مالی ، واهمه از تنهایی و بی كسی، نداشتن حامی، ترس از تهدید یا آزار رسیدن توسط اعضای خانواده، باور های عرفی و ترس از دست دادن فرزندان و... از مهم ترین عوامل باقی ماندن زنان خشونت دیده در محیطی كه برای آنها خشونت زا است.
اما این مشكلات این روزها با توجه به ارتقاء فرهنگ و افزایش سطح دانش خانواده ها كم رنگ و كم رنگ تر شده و شاید بتوان یكی دیگر از دلایل كم رنگ تر شدن این موضوع را به حضور اجتماعی زنان در جامعه و استقلال آنها عنوان كرد.
اما حساسیت این موضوع ایجاب می كند كه متناسب با شرایط جامعه، ریشه های آن را شناخته و با بسیج تمام به كنترل و مهار آن پرداخته شود. یكی از اقداماتی كه تاحدودی توانسته در این راستا كمك حال زنان و خانواده های آنها باشد تاسیس و راه اندازی خانه های امن است.
خانه هایی كه می تواند سرپناه امنی برای زنان و دختران بی پناهی باشد كه مورد آزار و خشونت‌های جسمی، جنسی، روانی و عاطفی قرار می‌گیرند.
این افراد پس از مراجعه به اورژانس اجتماعی و با دستور قضایی می توانند به همراه فرزندان خود به این مركز منتقل و اسكان داده شوند.
جعفری، رئیس اورژانس اجتماعی در گفت وگو با رادیو تهران برنامه تهران كلینیك در این باره می گوید: 95 درصد زنانى كه مورد خشونت قرار می‌گیرند مورد حمایت خانه‌های امن هستند.
این مقام مسئول مدعی است: درواقع اگر زنى در معرض خشونت بود و جایگاهى نبود كه آن خانم موردحمایت قرار بگیرد ما به آنها در حدود ٤ تا ٨ ماه به همراه فرزندانشان اسكان موقت مى دهیم تا در آرامش زندگی كنند.
رئیس اورژانس اجتماعی هشداری كه به شهروندان می دهد این كه اگر دعوا و خشونت‌هاى زن و شوهرى به طور مداوم اتفاق بیافتد، مردم مى توانند با اورژانس اجتماعی خبر دهند و ما با همكاری نیروی انتظامى مداخلاتی را انجام دهیم.
هموطنان عزیز می‌توانند در صورت بروز مشكل از طریق خط 123 كه متشكل از روانشناس مرد و زن و مددكار اجتماعی است‌، مشكلاتشان را بیان كنند تا مددكاران اورژانس اجتماعی وارد عمل شوند.

شنوندگان از سرتاسر كشور می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند یا برنامه ها را از موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز یا موج ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز دنبال كنند.

مریم كریمی / چندرسانه ای رادیو تهران

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360

دسترسی سریع
تهران ما سلامت