تهران ما،سلامت شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10:35 به مدت 15 دقیقه

رادیو تهران

تهران ما سلامت

بیماران ترخیصی به نقاهتگاه می روند

حسین عرفانی، رییس اداره مراقبت های ویژه وزارت بهداشت در گفتگوی تلفنی با برنامه تهران كلینیك رادیو تهران، توضیحاتی را در خصوص امكانات موجود در بیمارستان ها برای كادر پزشكی و بیماران ارائه داد.

1398/12/20
|
08:50
|

عرفانی در خصوص كمبود اقلام بهداشتی برای پرستاران در برخی بیمارستان های كشور در مقابله با كرونا گفت: از پرستاران و تیم پزشكی كه در خط اول مقدم در مراكز درمانی در حال خدمت رسانی هستند و با محدودیت هایی كه وجود دارد تلاش می كنند، تشكر می كنم.

وی اظهار داشت: شرایط سخت است اما بگونه ای هم نیست كه حداقل استانداردها هم در اختیار پرستاران قرار نگرفته باشد. باتوجه به ادعاهایی كه وجود دارد بدون مبنا و بدون شواهد علمی و واقعی عملا این مباحث باعث تشویش اذهان مى شود و نیاز به كارشناسی دارد.

رییس اداره مراقبت های ویژه وزارت بهداشت بیان كرد: در بیمارستان ها اقداماتی تحت عنوان تجهیزات حفاظت فردی انجام می شود كه نباید افراطی و تفریطی با آن برخورد كرد. آنچه كه تقریبا باعث پیشگیری از انتقال بیماری مى شود را در نظر بگیریم و از منابع محدودی كه در اختیار داریم به درستی استفاده كنیم و قطعا سرمایه ی ارزشمند ما در نظام سلامت، نیروی انسانی زحمت كش ما هستند و اولویت اول ما بحث تامین سلامت شغلی این قشر در ارائه خدمات مى باشد كه ممكن است مبتلا شوند؛ این مهم در نظر گرفته شده و اولویت اول بحث تامین مایحتاج عزیزان برای حفاظت فردی است.

وی در رابطه با ماسك های احتكار شده نیز گفت: همكاران ما در سازمان غذا و دارو و هیات امنای ارزی صاحب نظر هستند اما یك فرآیندی وجود دارد و ظرفیتی برای تولید ماسك و سایر اقلام پیشگیری در كشور وجود دارد و آن هم این است كه بحث تولید،عرضه و مصرف، فرآیندیست كه با یك نگاه مشخص می شود در مدت این دوهفته چه مقدار ماسك در كشور تولید شده و چقدر در اختیار قرارگاه مستقر در وزارت بهداشت قرار گرفته است.این گله مندی وجود دارد و قطعا باوجود تمام این مشكلات ما سعی كردیم پزشكان و پرستاران، طوری ارائه خدمت كنند كه به بیماری مبتلا نشوند.

البته این كمبودها ناشى از این است كه برخی ماسك های تولیدی و حتى احتكار شده به دست وزارت بهداشت نرسیده است .

وی در مورد تكمیل ظرفیت برخی بیمارستان ها گفت: قطعا در شرایط اولیه ی بیماری و همه گیری بیماری، بیمارستان های مشخصی برای درمان این بیماری درنظر گرفته شده بود و باتوجه به بار مراجعه به مراكز درمانی در كلان شهرى مثل تهران، مصوب شد كه كلیه ی بیمارستان های عمومى امكانات هم دارند باید پذیرای بیماران كرونایی و مشكوك به آن باشند وبی قید و شرط باید این كار را انجام دهند.

رییس اداره مراقبت های ویژه وزارت بهداشت در ادامه اظهار داشت: یك تصمیم دیگر هم باتوجه به افزایش ظرفیت بیماری در قالب نقاهتگاه برای افراد رو به بهبودی درنظر گرفته شده كه یك فضایی بینابینی بین بیمارستان و منزل است، بیمارانی كه اقدامات اساسی و اصولیشان در بیمارستان انجام شده مى توانند مرخص شوند اما ترخیص شان به منظور حضور در منزل و محل كار نیست و خدمات در نقاهتگاه ها ارائه خواهد شد تا بتوانند در سلامت كامل مرخص شوند تا از این طریق بتوانیم ظرفیت تخت ها را در اختیار بیمارانی كه در اولویت بالاتری از لحاظ بیماری هستند،قرار دهیم.

وی در پاسخ به سوالی در مورد هزینه بیمارستان ها گفت: تعرفه های بستری برابر قانون است ولی بحث تشخیص آزمایشگاهی و داروهای كووید 19 رایگان است و نباید كسى را به دلیل نداشتن پول ، از خدمات در بیمارستان ها محروم كرد.

عرفانی در پایان افزود: اگر مشكلی هم در بیمارستان ها وجود داشته باشد قطعا همكاران ما در حوزه های مربوطه پیگیری خواهند كرد.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360

دسترسی سریع
تهران ما سلامت