تهران ما،سلامت شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10:35 به مدت 15 دقیقه

رادیو تهران

تهران ما سلامت

عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس: وزارت بهداشت تعدیل پرستاران در بیمارستان‌های خصوصی را پیگیری كند

نماینده مجلس گفت: وزارت بهداشت تعدیل پرستاران در بیمارستان‌های خصوصی را پیگیری كند.

1399/02/03
|
13:42
|

حیدرعلى عابدی، عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس در برنامه تهران كلینیك رادیو تهران در رابطه با رد شدن برخی طرح‌های وزیر بهداشت در مجلس گفت: در كنترل بیماری‌های واگیردار به‌خصوص در بحث كووید 19 باید 3 دیدگاه پزشكی، اقتصادی، اجتماعی را بررسی و تجمیع كنیم تا به یك نتیجه كلی و قابل قبول برسیم.

وی با بیان اینكه دیدگاه پزشكی تكلیف را روشن مى‌كند و با این دیدگاه حتما همه شهرها و روستاها و... باید قرنطینه می‌شد گفت: دیدگاه بعد، دیدگاه اقتصاد است كه باید مورد توجه قرار می‌گرفت.

عابدی در پاسخ به این سوال كه آیا باید سلامت، فداى اقتصاد شود یا اقتصاد فداى سلامت؟ توضیح داد: ما باید به گونه‌ای عمل كنیم كه ضمن حفظ سلامت به اقتصادمان هم ضرر و آسیبی نرسد، چون اگر از نظر اقتصادی هم به مشكل بخوریم برای كشور مشكل ایجاد خواهد شد و كمك به اقتصاد به سلامتی ما كمك خواهد كرد.

وى در ادامه افزود: ما در كنترل بیماری‌های واگیر دار، برنامه داریم كه شامل 5 قدم است. قدم اول، تشخیص، قدم دوم، بیماریابی ، قدم سوم، درمان، قدم چهارم،كار تیمی و قدم پنجم پیگیری است. در قدم سوم كه درمان است نگرانی نداریم ، چون در شهر و شهرستان‌ها هم عملكرد خوبی داشتیم.

نماینده مجلس درباره اختلاف نظر بین وزیر بهداشت و هیأت دولت ابراز داشت: بنده هیچ اطلاعى از این موضوع ندارم اما اگر هم اختلاف و مشكلى باشد در قدم اول و دوم در رابطه با كنترل بیمارى است كه خب اختلاف نظرهای زیادی در این دو قدم از نظر علمی وجود دارد.

وی درباره رد شدن طرح سه فوریتى تعطیلی یك ماهه ى كشور و طرح جدید بیان داشت: طرح سه فوریتى پخته بود اما دیرهنگام مطرح شد، اگر این طرح در روزهای ٥ یا ٦ اسفند مطرح مى‌شد و بازار و كسب و كار یك ماه تعطیل مى شد اتفاق بهتری رخ می‌داد، اما ما الان تجربه بیشتری داریم و در طرح جدیدی كه داریم و در حال پیگیری هستیم كه در قسمت بیماریابی و تشخیص وزارت بهداشت باید به طور جدی وارد عمل شود و اگر وزارت بهداشت بتواند دقیق بیماران را شناسایی كند و نگذاریم آن ها به طور آزادانه در سطح جامعه فعالیت داشته باشند شیوع بیماری كاهش میابد.

عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: روز دوشنبه وزیر بهداشت و تمام اعضای كمیسیون مقابله با كرونا در مجلس حضور داشتند و نقطه نظرات كمیسیون مجلس به آن ها منعكس شد و تصمیماتی هم گرفته شد كه مهم‌ترین آنها اختصاص بودجه در جهت استخدام پرستاران بود. چون متاسفانه ما همیشه با كمبود پرستار مواجه هستیم و در حال حاضر كه فشار زیادی روی پرستاران هست باید نیروی جدید جذب شود و از طرفی بر عملكرد بیمارستان‌های خصوصی باید نظارت كاملتری انجام شود تا تعدیل نیروی پرستار نداشته باشند و وزارت بهداشت موضوع را پیگیری كند.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360

دسترسی سریع
تهران ما سلامت