مدیركل توانمندسازی معاونت پرستاری گفت: پرستاران تعدیل شده در بیمارستانهای خصوصی میتوانند مراحل قانونی را طی كرده و درخواست خود رابه طور مستقیم از طریق مدیریتهای پرستاری دانشگاههای مربوطه یا معاونت پرستاری ارجاع دهند تا پیگیری كنیم.
لیلا عظیمی مدیركل توانمندسازی سرمایههای انسانی در معاونت پرستاری در برنامه تهران كلینیك رادیو تهران در رابطه با تعدیل برخی پرستاران در بیمارستانهای خصوصی در دوران كرونا به دلیل پرداخت نكردن حقوقهایشان، گفت: متأسفانه در برخی بیمارستانهای خصوصی این اتفاق افتاده است و به صورت موردی ما گزارشهایی داشتهایم و در حال پیگیری هستیم.
وی ادامه داد: چون هنوز به نتیجه جمعی نرسیدهایم و نمىتوان گفت بعد از دوران كرونا یا در شرایط فعلی امكان بازگشت پرستاران وجود دارد یا خیر، اما تا آن زمان پرستاران مىتوانند مراحل قانونی را طی كرده تا حق و حقوقشان را از دست ندهند و اگر فردی درخواستی دارد مىتواند به طور مستقیم از طریق مدیریتهای پرستاری دانشگاههای مربوطه یا معاونت پرستاری ارجاع دهند تا ما پیگیری كنیم.
مدیركل توانمندسازی سرمایههای انسانی در معاونت پرستاری در پاسخ به این پرسش كه پرستارانى كه تعدیل شدهاند چقدر مىتوانند براى بازگشت به كارشان امیدوار باشند، گفت: در حال حاضر در این باره نمىتوانم پاسخى بدهم اما تا آنجایی كه ممكن باشد این مسأله را رفع و رجوع خواهیم كرد.
عظیمی در خصوص اجرا نشدن قانون تعرفهگذاری برای پرستاران در 13 سال اخیر، گفت: این قانون چندین سال توسط گروههای مختلف پرستاری پیگیری شده است و از طرف معاونت پرستاری در 3 دوره پیگیری شده و در حال حاضر هم درخواستها از سمت ما انجام شده است اما این قانون منوط به همكاری و مورد قبول واقع شدن ارگانهای دیگر مانند سازمانهاى بیمه و سازمان برنامه و بودجه است وتسهیلات مورد نیاز از طرف آنها دیده شود.
وی ادامه داد: یعنى فقط مقبولیت از طرف وزارتخانه نیست و دلیل عقب افتادگی این امر، همین موضوع است و این امر زمانى اتفاق مىافتد كه تأمین اعتبارات انجام شود و مورد قبول از طرف شوراى عالى بیمه صورت بگیرد، در آن صورت این قانون عملی و اجرا خواهد شد.
مدیركل توانمند سازی سرمایه های انسانی معاونت پرستاری در پاسخ به این پرسش كه چرا هر زمان قرار بوده بودجهاى به پرستارى اختصاص یابد، آن بودجه از بین رفته یا كارى در این زمینه انجام نشده است،گفت: بودجه از همان اضافه كاری و كارانههاست كه از درآمد خود بیمارستانهای دانشگاهی است.
وی بیان داشت: در واقع دانشگاه یا بیمارستان درصدی از درآمد بیمارستان یا دانشگاه را كه قابل توزیع است بین كادر درمانى توزیع مىكند چون ما معوقاتی را در سطح دانشگاهها به دلیل عدم پرداخت بیمهای داشتهایم و پرداخت این معوقات هم به مرور، زمانبر شده است. البته دانشگاه تهران زیاد معوقاتی ندارد اما در سطح كشور به طور كلی معوقات در بیمارستانها و دانشگاههای مختلف داریم.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360