دكتر مینو محرز در گفتگو با "تهران كلینیك" رادیو تهران گفت: "داروی فاویپیراویر" هیچ تاثیری در پیشگیری و درمان كرونا ندارد.
دكتر مینو محرز، عضو كمیته كشوری ستاد ملی مبارزه با كرونا، در گفتوگو با تهران كلینیك رادیو تهران در روز شنبه 24 خرداد، شایعاتی مبنی بر تاثیر داروی "فاویپیراویر" در پیشگیری از بیماری كرونا را رد كرده و آن را بی اثر اعلام كرد.
وی در رابطه با گفته های "دكتر حسین عرفانی"، رییس ادارهی مراقبتهای واگیر وزارت بهداشت اظهار داشت : واكسن آنفولانزا هیچ تاثیری بر پیشگیری از ابتلا به بیماری كرونا ندارد. گرچه استفاده از واكسن آنفولانزا خطر ابتلا به آن را كاهش میدهد و از وخیم تر شدن شرایط با توجه به پیك جدید كرونا جلوگیری میكند.
محرز تاكید كرد : ما همچنان از موج اول كرونا خارج نشده ایم و با توجه به به بازگشایی مكان های عمومی و رعایت نكردن موارد بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی توسط مردم، شاهد افزایش تعداد مبتلایان خواهیم بود. مردم فكر میكنند كه با گرم شدن هوا، ویروس كرونا از بین خواهد رفت درصورتی كه در خوزستان نیز این ویروس اپیدمی شد. این ویروس همچنان همراه ما هست و علت كاهش مبتلایان در چند ماه اخیر، رعایت نكات بهداشتی و قرنطینه توسط مردم بود. عدم فاصله گذاری اجتماعی مناسب و استفاده نكردن از ماسك و عادی شدن شرایط فعلی میتواند موجب افزایش هرچه سریعتر ابتلا به این بیماری شود.
این مقام مسئول همچنین تاكید كرد: همچنان دارو و یا واكسنی كه مورد تایید سازمان بهداشت جهانی باشد و تاثیر گذاری آن ثابت شده باشد ساخته نشده است؛ اما طبق گفته مقامات چین، واكسن این بیماری در اوایل پاییز در بازار عرضه خواهد شد. البته لازمه به سرانجام رسیدن این اتفاق تایید واكسن توسط سازمان های جهانی معتبر میباشد.
وی همچنین شایعاتی مانند خطر انتقال ویروس از طریق گل و گیاه را رد كرد و ذكر كرد : این ویروس به طور معمول بعد از چند دقیقه حضور در هوا از بین میرود و خطر انتقال این ویروس تنها از فردی به فرد دیگر میباشد.
دكتر محرز با اشاره به موثر نبودن "داروی آوی گان" بر روی كرونا گفت: ممكن است این دارو كه دارویی ژاپنی است را در بیمارستانی به تعدادی از مبتلایان داده باشند و اثركرده باشد ولی در مجموع هیچ كدام از این داروها اثری در بهبود كامل این بیماری ندارند.
دكتر مینو محرز در انتهای این گفتگو با هشدار به افراد با گروه خونی A بیان داشت: افراد دارای این گروه خونی دچار شرایط سخت تری در صورت ابتلا به كرونا خواهند شد و لازم است در پیشگیری از ابتلا به این بیماری تلاش بیشتری كنند.
مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360