رییس مركز مدیریت پیوند و امور بیماریهای وزارت بهداشت: آگهی های فروش اعضای بدن كلاهبرداریست چون به دلیل نظارت های سختگیرانه وزارت بهداشت برای پیوند اعضا هیچ كس نمی تواند بدون مجوز عمل پیوندی را انجام دهد.
مهدی شادنوش، رییس مركز مدیریت پیوند و امور بیماریهای وزارت بهداشت در گقتگو با برنامه تهران كلینیك در خصوص آگهی های فروش اعضای بدن گفت: چنین چیزی عملاً ممكن نیست و افراد شیاد برای كلاهبرداری از مردم از این طریق اقدام می كنند. ان شاء الله نیروی انتظامی با ورود به موضوع و جلوگیری از كارهای خلاف بتواند مسائل را ساماندهی كند.
وی با اشاره به نظام مندی پیوند كلیه در ایران گفت: موضوع به اینگونه است كه تمام 31 مركز پیوند كلیه در كشور، تحت نظارت وزارت بهداشت هستند و بیمارستان های دولتی از نظام بسیار سختگیرانه ای برخوردارند و از طرفی دیگر كسانی كه قصد اهدا و یا پیوند كلیه را داشته باشند، باید توسط مركز مدیریت پیوند در وزارت بهداشت مجوز داشته باشند و همه ی این ها تحت نظارت حراست وزارت بهداشت و بیمارستان ها انجام می شود. بنابراین روش دیگری برای انجام این عملیات وجود ندارد و كسانی كه از راه های دیگر اقدام می كنند یقیناً قصد كلاهبرداری دارند چون نظارت ما بر انجام دریافت یا اهداء كلیه در عمل پیوند كامل است.
شادنوش با توجه به افزایش ناباروری در كشور، در خصوص راه های حل این مشكل بیان كرد: ما در 88 مركز ناباروری در سراسر كشور ارائه خدمات می دهیم كه 50% یعنی 44 مركز آن دولتی است در این مراكز همه ی خدماتی كه ارائه می شود كاملاً رایگان است. ارائه خدمات باروری مراحل مختلفی دارد. اگر در مرحله ای نیاز به دارو باشد مراجعه كننده فقط هزینه ی آن را پرداخت خواهد كرد كه آن هم اگر دارو در كشور خودمان تولید شود تحت پوشش بیمه قرار می گیرد. برای افرادی كه محروم محسوب می شوند و در طبقه پایین جامعه قرار می گیرند در رایزنی با ستاد بركت در تلاش هستیم كه هزینه داروهایشان را نیز پرداخت كنیم.
وی در ارتباط با بیمارانی دچار cf هستند و با كمبود دارو مواجه اند گفت: نگرانی این بیماران برای داروهای خارجی است چون تمام داروهای داخلی در سراسر كشور موجود است. چند داروی خاص كه برخی افراد حتماً باید مصرف كنند هم با تمهیدات انجام شده در حال واردات است ولی تحت پوشش بیمه نیست.
شادنوش در ادامه در خصوص ناسازگاری داروهای ایرانی با بدن برخی بیماران گفت: این موارد بسیار نادر است و اگر وجود داشته باشد با تاییدیه پزشك معتبر و معرفی آن ها، تسهیلاتی برای ارائه داروهای خارجی به بیمار انجام خواهد گرفت اما با تولید داروهای با كیفیت توسط دانشمندان كشورمان معمولاً چنین اتفاقی بسیار كم پیش می آید.
شادنوش در پایان اشاره كرد: در جلسه ای كه ما دیروز در وزارت بهداشت با دكتر نمكی و... داشتیم، زحمت بسیار زیاد دست اندركاران برای تهیه داروها و انتقال ارز را شاهد بودیم و در جلسه اطمینان خاطر داده شد كه مواد اولیه داروها وارد شده و در انبارهای ما ذخیره است یا در حال وارد شدن به كشور است. بنابراین بیماران نگران كمبود دارو نباشند.
مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360