معاون مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت گفت: احتمال بازگشت محدودیتهای تردد و فعالیت اصناف به صورت استانی وجود دارد.
محسن فرهادی، معاون مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت در برنامه تهران كلینیك رادیو تهران در خصوص برنامه ریزی و اجرایی كردن پروتكل های بهداشتی برای جلوگیری از كرونا در شهر تهران گفت: با گذشت زمان و شدت بیماری در شهرها خصوصا تهران، اجرای این پروتكلها كاهش پیدا كرده است و از حدود 77 درصد به كمتر از 10 درصد رسیده است.
وی افزود: یك علت را مىتوان بازگشایی اكثر مراكز دانست و مردم فكر می كنند چون مراكز باز شده است باید كمتر رعایت كرد و دلیل دیگر كاهش یافتن محدودیتها است.
فرهادی خاطرنشان كرد: بازگشایی مراكز صنفى و صنعتی یكی از ضروریات اقتصادی كشور و البته همه جای دنیا است و طبیعتاً چون پیش بینی میشود این ویروس مدت زیادی را مهمان كره زمین باشد نباید از رعایت كردن پروتكلها خسته شد و برای بیمار نشدن و حفظ سلامتی خود و دیگران باید پروتكل ها را در زندگی روزمره خود رعایت كنیم و این پروتكلها چیزی جز پیشگیری ، رعایت بهداشت فردی و محیط در سطح كسب و كارها نیست.
معاون مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت ، درباره اینكه آیا باز شدن برخی مراكز مانند كتابخانهها ، سینماها، مهدكودك ها و... ضرورتى دارد یا نه گفت: برخی از بازگشایىها بهطور زنجیرهای بهم پیوسته اند، چون ادارات و صنفهای مختلف باز شدهاند پس باید در كنارش مهدهای كودك هم باز شود، اما نكته اى كه وجود دارد این است كه پروتكل ها با سازمان های مرتبط و درگیر تهیه شده است و هیچ كدام از این پروتكلها بلند پروازانه و غیر قابل اجرا نیست، چون بدیهیات و مسائل سادهای مانند ضدعفونی سطوح، روش شستن صحیح دستان، فاصله گذاری فیزیكی و... را در بر میگیرد.
وی در ادامه به ضعیف بودن زیرساخت حمل و نقل عمومی در كشور اشاره كرد و گفت: با توجه به این مسئله، نباید طرح ترافیك برداشته می شد، از آن زمان حدود 8 تا 10 درصد افزایش آمار مسافران مترو و اتوبوس و تاكسى را داشتهایم كه این موضوع پروتكلها را با اختلال روبرو می كند. البته اجرایى شدن طرح ترافیك به صورت آزمایشى بوده تا ستاد مبارزه با كرونا مجددا تصمیم گیرى هایى را در این خصوص انجام دهند.
فرهادی با درباره بازگشت دوباره برخی محدودیت ها با توجه به افزایش آمار مبتلایان و رشد صعودى شیب كرونا گفت: ما در این مدت دادههاى خودمان را جمع آورى بررسى كرده ایم. ستاد ملی كرونا در جلسه ای در هفته آینده كه احتمالا شنبه خواهد بود، این موضوع را بررسی خواهد كرد كه آیا نیاز به بازگشت این محدودیت ها خواهد بود یا نه و اگر در آن جلسه تصمیم به بازگشت محدودیت ها باشد، قطعا محدودیت ها به صورت كشورى مانند اوایل شیوع ویروس كرونا نخواهد بود بلكه با پارامترهایى جدید از جمله تحلیل های منطقه ای، جغرافیایی، جمعیتى وضعیت بیماری و وضعیت بستری ها و...خواهد بود و محدودیت ها به شكل استانی و حتى منطقه ای خواهیم داشت و همینطور درباره برخى بازگشایى ها در مناطق كم خطر هم بررسی خواهیم داشت.
معاون مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت افزود: در ستاد ملى مبارزه با كرونا معمولا بررسی های كارشناسانه اى انجام می شود و تا به حال ما مصوباتی را كه از ستاد كرونا می خواستیم را دریافت كرده ایم. حتى ما در هفته گذشته براى پروتكلها با برخی دستگاههای برون بخشى مانند وزارت ورزش، وزارت راه و شهرسازی، اتاق اصناف تهران و ایران و... جلسه ای داشتیم و به توافقاتی رسیدیم ضمن اینكه به شدت تابع تصمیمات وزارت بهداشت بودند و ما هم با این دستگاه ها مشكلی نداشتیم.
وی در مورد برداشتن بحث دوركاری ادارات گفت: سازمان امور استخدامى كشور دوركاری را حذف نكرده است و با برخی شرایط انجام می شود و این دوركارى براى برخى افراد خاص در ادارت استفاده مى شود، چون اگر زیرساخت الكترونیك نداشته باشید دوركاری فایده ای ندارد و با رعایت چند پیش شرط دوركاری در ادارات انجام مى شود ، كمااینكه ما هم در وزارت بهداشت در بعضى بخش ها مطابق بخشنامه سازمان امور ادارى دوركارى را داریم .
فرهادی در پایان به هموطنان توصیه كرد: ما چاره ای جز اجرا كردن پروتكل های بهداشتی و رعایت كردن بهداشت فردی نداریم و هموطنان باید به شدت این موضوع را جدی بگیرند ، چه كسانی كه ارائه خدمت می كنند و چه كسانی كه از واحدهای صنفی و ادارات دولتی خدمت می گیرند.
مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360