تهران ما،سلامت شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10:35 به مدت 15 دقیقه

رادیو تهران

تهران ما سلامت

كیفیت كیت‌های آزمایشگاهی داخلی با كیت‌های خارجی برابری می‌كند+فایل صوتی

رئیس آزمایشگاه مرجع كشوری كووید 19 درباره كیفیت كیت های تولید داخل گفت: به جرأت می گویم كه این كیت ها هم سطح كیت های خارجی هستند.

1399/07/20
|
14:02
|

مصطفی صالحی وزیری رئیس آزمایشگاه مرجع كشوری كووید 19 در گفتگو با برنامه تهران كلینیك رادیو تهران درباره قیمت كیت های تشخیص كرونا اظهار داشت: تعرفه كیت ها توسط وزارت بهداشت اعلام شده و قیمت كیت آزمایش تشخیص مولكولی در بخش دولتی با قیمت 233 هزار تومان و در بخش خصوصی 580 هزار تومان تعیین شده است. مشاهده هرگونه قیمت غیر مصوب تخلف به حساب می آید و از طریق وزارت بهداشت، مورد پیگرد قانونی قرار می گیرد.

مصطفی صالحی وزیری درباره تولید كیت در كشور اظهار داشت: عمده كیت های مورد نیاز در داخل كشور توسط شركت های ایرانی تولید می شود. تولید برای مصرف داخل كه حدودا 30 هزار كیت در روز برای بیمارستان های دولتی است كه برای مصرف داخلی كافی است. اما گاها به دلیل افزایش ناگهانی شیوع بیماری، شرایط توزیع كیت با اختلال مواجه می‌شود. البته سعی می‌شود تا این مشكلات در اسرع وقت رفع شوند.

وی تاكید كرد: در صورت مشاهده امتناع بیمارستان های دولتی از ارائه كیت های آزمایشگاهی، مردم می‌توانند با مراجعه به وزارت بهداشت و ثبت شكایت این مسئله را پیگیری كنند. در حال حاضر مراكز 24 ساعته و 16 ساعته در سراسر كشور آماده خدمات رسانی به مردم هستند.

رئیس آزمایشگاه مرجع كشوری كووید 19 با اشاره به اینكه در حال حاضر چهار نوع كیت آزمایشی تولید شركت های داخلی در حال بررسی هستند اظهار داشت: این كیت ها به محض دریافت تاییدیه به تولید انبوه خواهند رسید اما در صورت افزایش ناگهانی تعداد مبتلایان و مواجهه با كمبود كیت نسبت به وارد كردن آن اقدام خواهیم كرد.

وی با تاكید بر سختگیری های زیاد جهت تایید كیفیت كیت های داخلی گفت: به جرأت می گویم كه این كیت ها هم سطح كیت های خارجی هستند. پس از بررسی نمونه های متفاوت ویروس كرونا بر روی كیتهای مورد آزمایش، در صورت دریافت ضریب اطمینان 90 درصد نسبت به كیت های مرجع، این كیت ها اجازه تولید خواهند داشت. در حال حاضر كیت هایی هم هستند كه از لحاظ كیفی مورد تایید قرار نگرفته اند و با وجود سرمایه گذاری زیاد بر روی آنها اجازه استفاده ندارند.

صالحی وزیری افزود: قبل از ارائه درخواست ارزیابی كیفی كیت ها، اداره تجهیزات پزشكی به بررسی توانایی تولید كیت در شركت مورد نظر می پردازد و در صورت مشاهده امكان تولید انبوه، درخواست ارزیابی كیفی كیت ها به آزمایشگاه پاستور ارسال می‌شود. مجوز فروش كیت ها 3 و 6 ماهه است و شركت ها مجددا پس از این مدت دوباره با اخذ مجوز به تولید و فروش اقدام می كنند.

رئیس آزمایشگاه مرجع كشوری كووید 19 درباره فرق كیت های بیمارستان های خصوصی و دولتی گفت: تمام تلاش ما اینست كه در تمامی بیمارستان‌ها از كیت های مورد تایید استفاده شود ولی گاهی تخلفاتی هم صورت می گیرد كه قطعا با آنها برخورد می‌شود.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360

دسترسی سریع
تهران ما سلامت