زهرا عبداللهی مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت گفت: رژیم غذایی حاوی مقدار متعادل ویتامین سی میتواند منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن و در نهایت مقاومت در برابر انواع ویروس ها شود.
زهرا عبداللهی در گفتگو با برنامه تهران كلینیك رادیو تهران درباره تاثیر ویتامین سی برای افزایش سطح ایمنی بدن در مقابله با كرونا گفت: رعایت یك رژیم غذایی مناسب به خصوص استفاده از ویتامین سی میتواند منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن و در نهایت مقاومت در برابر انواع ویروس ها شود.
وی افزود: ویتامین سی در انواع سبزی ها و میوه ها وجود دارد و با رعایت مقدار توصیه شده 2 وعده میوه و 3 وعده سبزیجات در روز میتواند میزان ویتامین سی مورد نیاز بدن را تامین كند. مركبات از بیشترین میزان ویتامین سی برخوردارند؛ اما دیگر میوه ها نیز منابعی از ویتامین سی را در خود دارند.
عبداللهی درباره منابع غذایی ویتامین آ خاطرنشان كرد: موادی مانند هویج، كدو حلوایی و لبنیات منابع غنی از ویتامین آ هستند و موجب افزایش سیستم ایمنی بدن می شوند. تمامی این مواد تنها در صورتی موثر خواهند بود كه به میزان لازم و به طور متعادل مصرف شوند . هر ماده خوراكی در صورت مصرف زیاد می تواند منجر به بروز مشكلاتی در بدن شود. علاوه بر آن مصرف سه وعده لبنیات در طول روز به سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن كمك می كند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360