حسین كرمانپور درباره تاثیر مطلوب محدودیت های سختگیرانه بر بازسازی كادر درمان گفت: من اعتقاد دارم حداقل اثر محدودیت ها، بازسازی كادر درمان از نظر نیروی انسانی و تجهیزات است. شرایط قرنطینه تا زمانیكه آمار قبولی از كرونا را داشته باشیم باید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، مدیر كل روابط عمومی سازمان نظام پزشكی كشوردر گفتگو با برنامه تهران كلینیك رادیو تهران با اشاره به اینكه قضاوت در مورد محدودیت ها و تاثیر یا عدم تاثیر آن بر مراجعه به مراكز درمانی زود است گفت: حدود 20 تا 28 روز زمان لازم است تا ما نتایج اقدامات خود را مشاهده كنیم. احتیاط مردم از زمانی بیشتر شد كه آمار فوتی های ما از 200 نفر فراتر رفت.
وی با تاكید بر خروج تهران از وضعیت قرمز و اینكه كاهش آمار مبتلایان و مرگ و میر ربطی به محدودیت های دوهفته ای اخیر ندارد اظهار داشت: نتایج دو هفته اخیر در آخر آذر قابل مشاهده است. این آمار امكان دارد پایین بیاید و یا اینكه به دلیل محدودیت ها، افزایش شب نشینی ها و دورهمی ها و به ویژه مناسبت شب یلدا، انتقال هرچه بیشتر ویروس را داشته و با افزایش آمار مواجه خواهیم شد. بر اساس مشاهدات، آخر آذر مشخص می شود این محدودیت ها تاثیر داشته یا نه.
حسین كرمانپور با عدم رضایت از تجربه به دست امده از 9 ماه اخیر اظهار داشت: تجربه خوبی از 9 ماه گذشته نداریم مگر اینكه مردم و بخش درمان به صورت تمام عیار اقدام كنند.
وی از پزشكان مطب های سطح شهر تقدیر كرد و گفت: معاینه بیماران در مطب ها باعث مراجعه كمتر به بیمارستان ها شده است چون بیماران با استفاده از داروهای این پزشكان در منزل بهبود می یابند. بخش خصوصی هم فعال تر شده و توزیع بیماران در بین مراكز خصوصی و نیمه خصوصی باعث كاهش مراجعه به مراكز دولتی شده است.
كرمانپور با اشاره به اینكه از ابتدای شیوع كرونا، تعطیلاتی كه سختگیرانه بوده به كادر درمان كمك كرده اظهار داشت: من اعتقاد دارم حداقل اثر محدودیت ها بازسازی كادر درمان از نظر نیروی انسانی و تجهیزات است. بسیاری از كادر درمان بیمار شده اند. شرایط قرنطینه تا زمانیكه آمار قبولی از كرونا را داشته باشیم باید ادامه یابد. مرگ باید به زیر 1 درصد كاهش یابد. مرگ و میر در كشور ما بسیار بالا است.
كرمانپور افزود: تا این لحظه 300 نفر در كادر درمان فوتی داشته ایم كه از این تعداد 59 درصد پزشك، 30 درصد پرستار و بقیه كادر درمان خدماتی هستند. از بین فوتی های پزشك؛ 30 درصد پزشك عمومی و مابقی پزشك متخصص هستند كه امكان بهره مندی از اشخاصی نظیر آنها بسیار مشكل است.
مدیر كل روابط عمومی سازمان نظام پزشكی كشور با اشاره به جذب 30 هزار نیرو به كادر درمان گفت: این نیروها پرستار و كمك پرستار هستند و پزشك نیستند. ورودی پزشك ما مشخص است ولی با توجه به كمبودهایی كه داریم ورود این تعداد پرستار در مراقبت از بیماران و ارائه خدمات پرستاری بسیار مفید خواهد بود.
كرمانپور درباره استفاده از تكنولوژی تله مدیسین در ایران گفت: كرونا با همه مشكلاتی كه برای بشر ایجاد كرده ، باعث شده در استفاده از تكنولوژی تله مدیسین پیشرفت داشته باشیم. در آینده خدمات سلامت از طریق اینترنت و فضای مجازی ارائه می شود. این تكنولوژی در كشورهای مختلف است و آیین نامه های آن در حال شكل گیری است.