تهران ما،سلامت شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10:35 به مدت 15 دقیقه

رادیو تهران

تهران ما سلامت

افت فشار و فرسودگی دستگاه های اكسیژن ساز بیمارستان ها+فایل صوتی

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به مصرف بالای اكسیژن توسط بیماران كرونایی گفت: دستگاه های اكسیژن سازی كه برای بیماران كرونایی استفاده می شوند در برخی مواقع دچار افت فشار می شوند و برخی هم فرسوده شده اند.

1399/09/29
|
08:52
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، پیام طبرسی در گفتگو با برنامه تهران كلینیك رادیو تهران با اظهار ناراحتی از جمع های خانوادگی پیش رو در شب یلدا گفت: آمار مراجعه به اورژانس بیمارستان ها كم شده ولی همچنان آمار بستری های بالا است. در حال حاضر حدود 5 تا 6 هزار نفر بستری داریم ولی كوچكترین تغییری می تواند موج جدیدی را آغاز كند. در حال حاضر شهر آمل (مازندران) كه فاصله چندانی با تهران ندارد قرمز است. اگر رعایت نكنیم شرایط قرمز دیگر شهرها می تواند باعث بدترشدن وضعیت تهران شده و موج جدیدی را در دیماه ایجاد نماید.
وی افزود: بر اساس پژوهش های جدید كه در دیگر كشورها مثل انگلیس انجام شده سرعت انتقال در ویروس به اثبات رسیده است.

طبرسی اظهار داشت: دو را ه پیش رو داریم . اگر محدودیت ها را به طور كامل رها كنیم فوتی هایمان به 500 تا 600 نفر می رسد پس باید محدودیت ها به درستی اجرا شود تا به وضعیت عادی برگردیم. بسیاری از افراد قادر به دوركاری هستند بنابراین با عدم حضور آنها شاید بتوان ترافیك و تراكم جمعیت را كم كرد. در حال حاضر مدارس و دانشگاه ها بسته است ولی خیابان ها قفل است و نمی دانیم این ترافیك برای چیست. در تجمع انتقال صورت می گیرد و در تبع آن شیوع افزایش می یابد.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری درباره وضعیت بیمارستان مسیح دانشوری گفت: در وضعیت ثابت قرار داریم . خوشبختانه تخت به تعداد كافی موجود است. برخی بیمارستان ها به واسطه كاهش تعداد مبتلایان از تخت های ویژه كرونایی ها را كم كرده اند.

طبرسی با اشاره به مصرف بالای اكسیژن توسط بیماران كرونایی گفت: دستگاه های اكسیژن سازی كه برای بیماران كرونایی استفاده می شوند در برخی مواقع دچار افت فشار می شوند و برخی هم فرسوده شده اند.

طبرسی در اشاره به نتیجه تحقیقات دانشمندان به دنبال تركیب دو داروی آرتریت به مواد داروهای ضد كرونا از جمله رمدسیویر گفت: این داروها اثر معجزه آسایی ندارد و فقط حدود 10 تا 15 درصد بهبودی دارند. ضمن اینكه در این تحقیقات هم متاسفانه تعدادی فوت كرده اند. برخی داروها به خاطر عوارض زیاد برای تعداد زیادی از بیماران قابل استفاده نیست. در ایران بیشتر از رمدسیویر و دگزامتزون استفاده می شود.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
تهران ما سلامت