دبیركل جمعیت هلال احمر از واردات 7 میلیون و 500 هزار دوز واكسن كرونا به كشور تا پایان خردادماه خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، محمدحسن قوسیان مقدم دبیركل جمعیت هلال احمر درباره انتظار این سازمان از دولت آینده به برنامه «تهران ما سلامت» گفت: ما همیشه سعی داریم تلخی ها را به شیرینی تبدیل كنیم. در برگزاری انتخابات مردم فرصت پیدا می كنند مدیریت كشور را تغییر داده و مدیریت جدید را انتخاب كنند. باید توجه داشته باشیم چه برنامه هایی ارائه میشود و كاندیداها برای بهبود وضعیت كشور چه كمك هایی خواهند داشت كه بحث سلامت یكی از مهمترین این بحث ها است.
وی برعملیات های امدادرسانی در هلال احمر تاكید كرد و گفت: یكی از چالشهای پیش روی دولت آینده تامین واكسن و واكسیناسیون به موقع كرونا خواهد بود و اینكه وزارت بهداشت آینده طرح های مقابله با كرونا و پیشگیری از آن را تهیه و عملیاتی كند و همچنین طرح هایی برای كادر درمان در این حوزه داشته باشد.
قوسیان عملكرد دولت آتی پس از بحران كرونا را اینگونه برشمرد: تهیه واكسن در كشور اتفاق خوبی بود ولی در زمانیكه تهیه واكسن كاری بسیار مشكل بود جمعیت هلال احمر از ظرفیت بین المللی خود به خوبی استفاده كرد. تا به امروز 2 میلیون و 500 هزار دوز واكسن وارد كرده ایم اما تعهد ما در حدود 10 میلیون دوز است. بیشترین واكسن وارداتی سینوفارم چین بوده است. تا آخر خرداد ان شاء الله 7 میلیون و 500 هزار دوز واكسن دیگر به كشور وارد میشود.
دبیركل جمعیت هلال احمر بر تامین داروهای مورد نیاز به ویژه داروهای بیماری های خاص در حوزه سلامت تاكید كرد و اظهار داشت: ظرفیت جمعیت هلال احمر نسبت به بخش های خصوصی در حوزه بین المللی مناسب تر است . ما با بیش از 192 كشور تعامل داریم. تسهیل جابجایی ارز هم با این تعامل به وسیله هلال احمر بهتر انجام می شود.
وی با اشاره به مشكلاتی كه پیش از این برای واردات انسولین به كشور به وجود آمد گفت: در این حوزه هم برای واردات انسولین، هلال احمر نقش موثری داشت كه نیاز است تا این جمعیت مورد توجه دولت آینده قرار گیرد.
او تصریح كرد: دسترسی به داروهای خاص در تمامی نقاط كشور امكانپذیر نیست اگرچه هلال احمر در تمامی مراكز داروخانه دارد ولی دولت آتی می تواند با كمك به این جمعیت به وسیله راه اندازی این داروخانه ها را در شهرستان های دورتر هم فراهم كند تا نیاز نباشد مردم این مناطق برای تهیه دارو به مزكز استان بیایند.
قوسیان در ادامه درباره وضعیت تامین دارو گفت: بخش های مختلف مجوز واردات دارو را از سازمان غذا و دارو دریافت می كنند اما پس از واردات دارو به كشور توزیع دارو توسط سازمان غذا و دارو انجام می شود.
دبیركل جمعیت هلال احمر در پاسخ به اینكه كدام بیماران باید برای دریافت دارو به طور مستقیم به داروخانه های هلال احمر مراجعه كنند گفت: برخی از داروخانه های تخصصی كه به صورت مستقیم تحت نظر تداركات پزشكی هستند داروهای خاص و مربوط به شیمی درمانی و داروهایی كه معمولا در دارخانه های دیگر یافت نمی شود را به بیماران ارائه می دهند و یا كمك می كنند بیماران بتوانند این داروها را پیدا كنند. داروهای عمومی در تمامی داروخانه ها موجود است.ما بیشتر در داروهای خاص یا تك نسخه ای كمك می كنیم. در تهران داروخانه ما در خیابان طالقانی است.
قوسیان خاطرنشان كرد: نیروهای كادر جمعیت هلال احمر حدود 8 هزار نفر است و در كنار این نیروها حدود 50 تا 60 هزار نفر نیروی داوطلب مردمی داریم.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.