سرپرست اورژانس تهران با اشاره به هوای آلوده پایتخت طی هفته گذشته، گفت: تقریبا 25 درصد ماموریتهای اورژانس در روزهای آلوده به بیماران قلبی و تنفسی اختصاص پیدا كرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، یحیی صالح طبری سرپرست اورژانس تهران در گفتگو با تهران ما سلامت رادیو تهران در خصوص افزایش تماسهای شهروندان با اورژانس تهران به دنبال آلودگی شدید هوای پایتخت، گفت: به دلیل شرایط نامساعد و آلودگی هوا طی هفته گذشته تماس با اورژانس افزایش داشت و تقریبا 25 درصد ماموریتهای اورژانس در روزهای آلوده به بیماران قلبی و تنفسی اختصاص پیدا كرد.
كاهش 20 درصدی تماس بیماران كرونایی با اورژانس
وی در پاسخ به این پرسش كه تماسهای مربوط به بیماران كرونایی در چه وضعیتی است؟ تصریح كرد: به نسبت آذرماه در حدود 15 تا 20 درصد تماسهای مربوط به بیماران كرونایی كاهش داشته است. اما این نباید باعث شود كه از سویه جدید غافل بمانیم اگر بخواهیم این روند كاهشی ادامه داشته باشد شهروندان باید همچنان پروتكلهای بهداشتی را رعایت كنند تا بتوانیم به شرایط عادی بازگردیم.
سرپرست اورژانس تهران در پاسخ به اظهارات گوینده مبنی بر اینكه متاسفانه عدهای به دنبال تزریق واكسن پروتكلهای بهداشتی را رعایت نمیكنند، با توجه به این مساله میزان تماس مردمی با اورژانس را چگونه پیشبینی میكنید؟ تصریح كرد: هرچقدر این مساله عادی انگاری شود خطر بیشتری ما را تهدید میكند. درصورتیكه وزارت بهداشت بهطور رسمی اعلام كند كه هیچ خطری مردم را تهدید نمیكند و هیچ سویه جدید از كووید-19 وجود نخواهد داشت مردم میتوانند ماسكها را كنار بگذارند. هرچقدر میزان رعایت كمتر شود به همان اندازه میزان خسارت و تاوانی كه خواهیم داد سنگین خواهد بود.
مراجعه 430 بیمار به اتوبوس آمبولانسهای مستقر در میدانهای بزرگ پایتخت
صالح طبری در ادامه گفت: طی سه روز گذشته كه در میدانهای بزرگ و پرتردد شهر اتوبوس آمبولانسها مستقرشده بودند 430 نفر با علائم سردرد، تنگی نفس و تهوع به این آمبولانسها مراجعه كردند كه این تعداد مراجعه عدد بزرگی است. متاسفانه خیلی از این افراد كار ضروری ندارند خواهش میكنم كسانی كه بیماری زمینهای دارند و میدانند حضور در سطح شهر بیماری آنها را تشدید میكند از منزل خارج نشوند.
این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش كه كسانی كه با مشكلات قلبی مواجه میشوند پیش از رسیدن اورژانس چه اقداماتی باید برایشان انجام داد؟ تصریح كرد: اولین اقدام بیحركت نگهداشتن بیمار و خلوت كردن اطراف اوست، درصورتیكه بیمار داروی خاصی برای قلب مصرف میكند باید داروی فرد را بدهند، اگر فرد دچار تنگی نفس شده باشد باید لباسهای فرد را خارج كنند و مجاری تنفسی فرد را چك كنند و پسازآن بلافاصله به تماس با مركز پیام اورژانس از راهنمایی بیشتر همكاران ما برای نجات بیمار استفاده كنند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.