علم بهتر است 1 تا 12 فروردین از ساعت 15:00 به مدت 30 دقیقه

ایران سال 1402 رادیاتور قرنیزی با دو قابلیت سرمایشی و گرمایشی تولید می‌كند+فایل صوتی



یك كارشناس مكانیك گفت: نسل سوم رادیاتورهای قرنیزی كه توسط تیم دانشگاهی كشورمان طراحی شده در دنیا مشابهی ندارد. در نسل جدید این سیستم گرمایشی با طراحی منبع سرمایشی قابلیت سرمایشی نیز به آن اضافه می‌شود.

1401/09/07
|
11:21
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران؛ مهندس علی رضایی كارشناس مكانیك در گفت و گو با برنامه "علم بهتر است" رادیو تهران درخصوص بومی‌سازی رادیاتور قرنیزی در كشور گفت: این رادیاتورها جزو سیستم‌های گرمایشی نوین هستند و با توجه به شرایط جوی ایران بومی‌سازی و جایگزین رادیاتورهای قدیمی شده اند. رادیاتورهای قرنیزی 30 تا 40 درصد مصرف انرژی را كاهش می‌دهند.

وی افزود: این سیستم گرمایشی دورتا دور ساختمان می‌چرخد و یك كمربند گرمایشی ایجاد می‌كند. همچنین حجم آب كمتری استفاده می‌كند به همین دلیل كاراییو بازدهی بیشتری دارد.

رضایی اظهار داشت: زمانی كه رادیاتورهای معمولی و نسل اول روشن می‌شوند بیشترین دما در سقف و كمترین دما را در كف داریم اما در سیستم گرمایشی قرنیزی عكس این مساله اتفاق می‌افتد. به طور كلی مزایای تمام سیستم‌های گرمایشی استخراج و در نهایت به یك سیستم گرمایشی جدید (رادیاتور قرنیزی) تبدیل شده است كه مشكل و معایب سیستم های گذشته را ندارد.

این كارشناس مكانیك درخصوص مزایای این سیستم گرمایشی اینگونه اظهار داشت: مصرف لوله در این سیستم گرمایشی به نسبت سایر سیستم ها 80 درصد كمتر است؛ فضای كمی اشغال می‌كند، به سرعت نصب می‌شود، مصرف انرژی 30 درصد كاهش پیدا می‌كند و سرعت گرمایش ساختمان به نسبت سایر سیستم‌های گرمایشی خیلی بالاتر است ضمن اینكه این سیستم گرمایشی به نسبت سیستم گرمایشی از كف هزینه كمتری دارد.

رضایی كارشناس مكانیك افزود: از سال 1393 این سیستم گرمایشی توسط تیم دانشگاهی ما بومی سازی و تولید شده است و در نقاط سرد سیر كشور مورد استفاده قرار گرفته است، همچنین نسل سوم این محصول توسط تیم دانشگاهی ما طراحی شده است و در دنیا نیز مشابهی ندارد. در نسل جدید این سیستم گرمایشی ارتقاع قرنیز افزایش پیدا نمی‌كند و با طراحی منبع سرمایشی قابلیت سرمایشی نیز به آن اضافه می‌شود. پیش بینی می‌كنیم سال 1402 سیستم گرمایشی رادیاتور قرنیزی، با دو قابلیت سرمایشی و گرمایشی در ایران تولید شود.


مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب‌سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه‌های اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

دسترسی سریع
علم بهتر است