علم بهتر است 1 تا 12 فروردین از ساعت 15:00 به مدت 30 دقیقه

ابزار تحقیق در مقیاس نانو؛ بومی‌سازی شد+فایل صوتی

مدیر عمل شركت سازنده میكرسكوپ های الكترونی و نیروی اتمی گفت: تحقیق كردن در مقیاس نانو، نیازمند ابزار است؛ ما توانستیم برای تحقیق در حوزه نانو، میكروسكوپ‌های الكترونی و میكروسكوپ‌های نیروی اتمی را بومی‌سازی كنیم.

1401/10/14
|
12:52
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، سید عباس شاهمرادی مدیرعامل یكی از شركت های دانش بنیان كشور در گفت و گو با «علم بهتر است» درباره بومی سازی نانو اسكوپ های الكترونی و نیروی اتمی اینگونه اظهار داشت: برای دیدن ذرات نانو باید از نانو اسكوپ‌ها استفاده كرد. این دستگاه در مقیاس‌های نانو عكس‌برداری می‌كند و در حوزه مهندسی، پزشكی و بیوتكنولوژی كاربرد دارد.

شاهمرادی افزود: برای بهبود هر ماده ای باید از اتم و مولكول آن شروع كرد؛ به عنوان مثال برای بهبود استحكام تایر خودرو ابتدا باید در مقیاس نانو كیفیت پلیمرها را اصلاح كرد تا در مقیاس بزرگتر نتیجه این بهبود مشاهده شود.

وی افزود: تحقیق كردن در مقیاس نانو نیازمند ابزار است؛ ما توانستیم برای تحقیق در حوزه نانو میكروسكوپ‌های الكترونی، میكروسكوپ‌های نیروی اتمی و چند نوع میكروسكوپ دیگر را تولید كنیم.
در دنیا تحقیقات عملی در حوزه نانو بسیار ارزشمند است و آنچه كه برای كشورها ثروت‌آفرینی می‌كند تولید محصولات با استفاده از فناوری نانو است.

شاهمرادی افزود: بیش از 120 میكروسكوپ الكترونی به دانشگاه‌های كشور فروختیم.

وی در پایان افزود: بسیاری از كشورهای همسایه از میكروسكوپ‌های الكترونی برندهای آمریكایی و آلمانی تهیه می كنند و خرید میكروسكوپ‌های ایرانی برایشان قابل پذیرش نیست، ما باید اعتمادسازی كنیم. دولت می‌تواند دستگاه‌های بومی‌سازی را بدون دریافت هزینه به كشورهای همسایه بدهد تا پس از اعتمادسازی دستگاه‌های بیشتری به آنها بفروشد و برای كشور ارز آوری كند.


مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی @tehran360 جستجو كنید.
همچنین علاقه‌مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

دسترسی سریع
علم بهتر است