یك مقام مسئول در وزارت بهداشت گفت:غیر ممكن است؛ محصول غذایی به بازار عرضه شود كه به عوارض آن بر سلامتی مصرف كنندگان توجهی نشده باشد. اگر فرآورده گوشتی تاییدیه بهداشتی دارد قطعا سلامت آن تایید شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، رضا عزتیان متخصص بهداشت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در گفت و گو با «علم بهتر است» درخصوص استانداردهای تولید فرآوردههای گوشتی از جمله سوسیس و كالباس در كشور اظهار داشت: استانداردهای متعددی برای سلامت فرآوردههای گوشتی تعیین شده است؛ فرآوردههای گوشتی بر اساس این استانداردها در دو مرحله تامین مواد اولیه و در نهایت محصول تولید شده مورد بازرسی قرار میگیرند.
ممكن است محصولی كه تولید شده است در چرخه عرضه دچار مشكل شود و یا تاریخ انقضاء آن گذشته باشد ولی در مرحله تولید این محصولات، بر اساس نظارتهایی كه صورت میگیرد هیچگونه مشكلی وجود ندارد.
عزتیان گفت: در سازمان ملی استاندارد، كمیتههایی وجود دارد كه متشكل از افراد متخصص در حوزههای مختلف هستند؛ این افراد از استانداردهای بینالمللی بهرهبرداری و استانداردهای بومی را تدوین میكنند.
این متخصص بهداشت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در خصوص تجهیزات سنجش سلامت در صنعت تولید فرآوردههای گوشتی گفت: مراكز تحقیقاتی به دنبال واردات پیشرفتهترین تجهیزات در این حوزه هستند؛ ولی با سادهترین تجهیزات هم میتوان سلامت یك محصول غذایی را سنجید.
وی درباره استفاده از گوشت یخزده در تولید فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و كالباس گفت: سلامت هر ماده اولیهای كه برای تولید فرآوردههای گوشتی وارد یك واحد صنعتی میشود؛ و در نهایت هر محصولی كه از این واحد صنعتی خارج میشود مورد سنجش قرار میگیرد. غیر ممكن است؛ محصول غذایی به بازار عرضه شود كه به عوارض آن بر سلامتی مصرف كنندگان توجهی نشده باشد. اگر ماده غذایی تاییدیه بهداشتی دارد قطعا تمام تمهیدات برای سلامت آن ماده تایید شده است.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی @tehran360 جستجو كنید.
علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.