علم بهتر است 1 تا 12 فروردین از ساعت 15:00 به مدت 30 دقیقه

همكاری بین المللی محققان ایرانی با چین و تركیه

مدیر روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران گفت: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران كشور (INSF) در چارچوب همكاری‌های بین‌المللی با كشور چین و تركیه 3 فراخوان در بهار سال 1402 منتشر كرد

1402/01/27
|
13:25
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، جواد بیگی مدیر روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در گفت و گو با برنامه «علم بهتر است» درخصوص فعالیت‌های این مركز در سال گذشته و برنامه‌های سال 1402 اظهار داشت: در سال 1401 صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، (INSF) به نام «بنیاد ملی علم ایران» تغییر نام داد. امیدواریم به زودی اساسنامه این بنیاد نیز از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تایید نهایی شود.

وی افزود: این صندوق از سال 1382 تا پایان 1401 حدود 26 هزار طرح پژوهشی دریافت و از این تعداد حدود 11 هزار پروژه را مورد حمایت خود قرار داده است. بخشی از طرح‌های مورد حمایت قرار گرفته مربوط به رساله دكترا و بخش دیگر مربوط به طرح‌های پژوهشی بود.

مدیر روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران گفت: تمركز ما بیشتر در بخش پروژه‌های بین المللی و پسا دكترا است. به جرات می‌توان گفت بیش از 80 درصد فارغ التحصیلان پسا دكترا مورد حمایت این بنیاد قرار می‌گیرند.

بیگی افزود: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با توجه به شرایط كشور و نیاز جامعه بخشی از طرح‌های پژوهشی با محوریت «خوشه‌های پژوهشی چند تخصصی» حمایت می‌كند. در سال جاری این صندوق فراخوان 4 تا 5 «خوشه پژوهشی چند تخصصی» را منتشر می‌كند.

«خوشه پژوهشی چند تخصصی» گروهی تخصصی شامل اعضای هیأت علمی دانشگاه، اعضای هیأت علمی دستیار پژوهشی، پژوهشگران پسادكترا دانشجویان دوره‌های دكتری و كارشناسی ارشد و كارشناسان آزمایشگاه هستند كه با یك برنامه پژوهشی چند تخصصی و پیشرو در راستای اولویت‌های پژوهشی كشور فعالیت می‌كنند.
از اساتید برجسته خواهش می‌كنم در راستای حمایت از پژوهش‌های بین رشته‌ای و چندرشته‌ای برای حل مسائل و پاسخ به نیازهای كشور و همچنین پرداختن به پژوهش‌های تحول‌آفرین و فرصت‌ساز در كنار جوانان قرار بگیرند و دانش خود را به آنها انتقال دهند. صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران از برنامه‌های پژوهشی حمایت می‌كند.

مدیر روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران افزود: این صندوق در چارچوب همكاری‌های بین‌المللی 3 فراخوان مشترك بین المللی را در بهار سال 1402 منتشر می‌كند.
فراخوان صندوق علمی راه ابریشم 15 فروردین 1402 برای هشتمین سال به صورت مشترك با آكادمی علوم چین (CAS) در حوزه مهندسی زیستی و فناوری نانو منتشر شد. در این فراخوان حداكثر 6 طرح پژوهشی و 3 كارگاه پژوهشی كه به صورت مشترك توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران و اعضای هیأت علمی آكادمی علوم چین تدوین ارایه شود، مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
دومین فراخوان مشترك با بنیاد ملی علوم طبیعی چین (NSFC) برای سومین بار برگزار خواهد شد. در این فراخوان حداكثر از 15 طرح پژوهشی كه به صورت مشترك توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی سراسر كشور چین تهیه شده، مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
سومین فراخوان مشترك با شورای پژوهش علم و فناوری تركیه (TUBITAK) برای نخستین بار برگزار می‌شود و در آن حداكثر از 5 طرح پژوهشی فناورانه حمایت خواهد شد.


مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی @tehran360 جستجو كنید.
علاقه‌مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است

دسترسی سریع
علم بهتر است