كارشناس كنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: نشانگرهای رنگی تغذیهای روی محصول با هدف افزایش آگاهی مصرفكنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه طراحی شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، هانیه طلوعی كارشناس كنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در گفت و گو با «بازار تهران» اظهار داشت: محصولات خوراكی، آرایشی و بهداشتی كه عرضه میشوند باید مطابق قوانین و ضوابط بهداشتی تولید و دارای پروانه ساخت معتبر باشند.
وی افزود: الزامات عمومی مثل نام تجاری، وزن و شماره پروانه ساخت محصول باید روی آن درج شود؛ وجود این موارد نشاندهنده این است كه این محصول مورد تایید معاونتهای غذا و دارو است.
طلوعی گفت: شهروندان در صورت مشاهده محصول بیكیفیت میتوانند به واحد مربوط به صادركنننده پروانه ساخت محصول شكایت كنند و یا به شماره واحد شكایات معاونت غذا و دارو شكایت خود را ثبت كنند.
وی افزود: مصرف كنندگان باید هنگام خرید محصول با به شیوه نگهداری درج شده روی محصول توجه كنند و در صورت مشاهده عدم رعایت موارد درج شده در شیوه نگهداری محصول آن را نخرند.
طلوعی خاطر نشان كرد: نشانگرهای رنگی تغذیه ای روی محصول با هدف افزایش آگاهی مصرفكنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه طراحی شده و در برچسبهای غذایی درج میشود تا هر فرد با توجه به شرایط جسمانی و نیازهای شخصی و حتی سابقه بیماری انتخابی آگاهانه داشته باشد.
وی گفت: بر روی این نشانگر تغذیهای پنج شاخص مهم انرژی، نمك، قند، چربی و اسیدهای چرب ترانس موجود در محصولات غذایی با رنگهای سبز، نارنجی و قرمز مشخص شده است.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقهمندان میتوانند برنامههای رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.