مجری طرح ساخت جداكننده فراصوت برای نمزدایی از گاز طبیعی؛ گفت: تكنولوژی این دستگاه جدید و كاملاً بومی است. ضمن اینكه بازیابی میعانات را تا 300 درصد افزایش میدهد و دارای آثار مخرب محیط زیستی نیست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، سینا نباتی دانشآموخته دكترای دانشگاه صنعتی امیركبیر و مجری طرح ساخت جداكننده فراصوت برای نمزدایی از گاز طبیعی، در گفت و گو با «علم بهتر است» اظهار داشت: یكی از مهمترین بخشهای مرتبط با صنایع نفت و گاز جداسازی و بازیابی میعانات گازی است.
وی افزود: با توجه به اینكه روشهای رایج جداسازی میعانات گازی نظیر فرایند ژول – تامسون و توربواكسپندر دارای بازده پایینی هستند، بنابراین روشی باید ارایه میشد كه معایب روشهای قبلی را برطرف كند.
تكنولوژی جداكننده فراصوت برای نمزدایی از گاز طبیعی، قادر است با مصرف انرژی كمتر از شیوه ژول – تامسون، بازیابی میعانات را تا 300 درصد افزایش دهد همچنین دارای آثار مخرب محیط زیستی نیست.
نباتی ادامه داد: این دستگاه دارای سایز بسیار كوچكی نسبت به تجهیزات رایج مشابه نصب شده در پالایشگاه گازی است. به فضای بسیار كمتری نیاز دارد و در نتیجه حمل و نقل و نصب آن بسیار آسان است.
دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیركبیر گفت: یكی از كاربردهای اصلی این دستگاه، استفاده در خروجی چاههای گازی به منظور نمزدایی و بازیابی میعانات گازی و جداسازی آنها از گاز طبیعی است.
مجری طرح ساخت جداكننده فراصوت برای نمزدایی از گاز طبیعی با تاكید بر اینكه برای طراحی این دستگاه 5 سال زمان صرف شده است؛ اظهار داشت: تكنولوژی این دستگاه جدید است و هیچ جای دنیا وجود ندارد و كاملاً بومی است.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی @tehran360 جستجو كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.