دستگاه متراكمكننده سیالات؛ كه در صنایع نفت و گاز كاربرد دارد توسط محققان یك شركت دانش بنیان، بومی سازی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، علیرضا ناصری عضو هیات مدیره شركت دانشبنیان كاوش صنعت توس در گفت و گو با «علم بهتر است» گفت: صنعت نفت و گاز و پتروشیمی در كشور ما همواره مورد تحریم كشورهای بیگانه بوده است و آنها همیشه به دنبال این بودند تا با تحریم انتقال فناوریها و دانش روز به این حوزه را دچار بحران كنند.
وی اظهار داشت: ما توانستیم تجهیزات پرسرعت دوار كه دور گردش آنها از حدود 9 هزار دور بر دقیقه شروع و تا 60 هزار دور بر دقیقه دامنه گردش آنها است را بومیسازی كنیم و در اختیار صنعت نفت و گاز كشور قرار دهیم.
ناصری افزود: به دنبال تحریمها؛ بخش عمده این نیازها توسط صنعتگران و شركتهای دانشبنیان داخلی پاسخ داده شده است. كسی فكر نمیكرد ایران یك روزی صادر كننده محصولات هایتك (تجهیزات دوار پرسرعت) به سایر كشورهای جهان باشد؟ اما اكنون این اتفاق افتاده است.
عضو هیات مدیره این شركت دانشبنیان افزود: شركت دانش بنیان توس توانسته است تجهیزات فشار افزایی برای فشرده كردن سیالات تراكم پذیر و تراكم ناپذیر را بومیسازی كند. این تجهیزات در خانواده پمپها و كمپرسورها قرار میگیرند.
وی درباره ویژگی این متراكمكننده سیالات اینگونه اظهار داشت: با استفاده از فناوری برتر كه در صنعت هوا و فضا كاربرد داشت؛ این متراكمكنندههای سنگین و دارای استهلاك بالا را به تجهیزاتی با دوام بالا و سبك كه ماهیت تجهیزات هوا و فضایی دارند تبدیل كردیم.
این تكنولوژی در انحصار چند شركت بزرگ دنیا بود؛ ولی ما توانستیم این فناوری را بومیسازی كنیم و با هزینه كمتر این تجهیزات را در اختیار صنعت داخلی قرار دهیم.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی @tehran360 جستجو كنید.
علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.