علم بهتر است 1 تا 12 فروردین از ساعت 15:00 به مدت 30 دقیقه

«رقابت علمی كنز»؛ رابط بین دانشمندان جوان جهان اسلام و نهادهای علمی است+فایل صوتی

رئیس دبیرخانه سومین دوره «رقابت علمی كنز)KANS»، گفت: هدف اصلی برگزاری رقابت علمی كنز، شناسایی و معرفی استعدادهای علمی جوان جهان اسلام و معرفی آنها به نهادهای علمی است.

1402/03/11
|
08:22
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، سعیدحسین رفیعی رئیس دبیرخانه سومین دوره «رقابت علمی كنز» در گفت و گو با «علم بهتر است» درخصوص برگزاری این رقابت اظهار داشت: سومین دوره رقابت علمی كنز توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) با هدف گسترش همكاری در حوزه علم و فناوری‌های جدید برگزار شد.

وی افزود: در بخش جایزه مصطفی (ص)، سومین دوره «رقابت علمی كنز»، ایده‌های دانشمندان برتر مسلمان مورد مطالعه قرار گرفته و شاخص‌ترین ایده‌ها در حوزه علم و فناوری انتخاب می‌شوند.

رفیعی افزود: سومین دوره این رقابت امسال یزبان برترین طرح‌های دانشمندان جوان جهان اسلام است. منظور از دانشمندان جوان دانشجویان، مخترعان، پژوهشگران و استادان جوان زیر 45 سال جهان اسلام هستند كه دستاوردهای علمی و فناوری ارایه می‌‎دهند.

وی با تاكید بر اینكه تعریف دانشمندان جهان اسلام گسترده است، گفت: جهان اسلام غیر مسلمانانی كه در كشورهای اسلامی و غیر اسلامی هستند و برای چالش‌های كشورهای اسلامی راهكار ارایه می‌دهند را دربرمی‌گیرد.

رئیس دبیرخانه سومین دوره رقابت علمی كنز تصریح كرد: امسال 881 اثر از 22 كشور به دبیرخانه رسید كه از این تعداد 450 اثر در بخش آزاد و 431 اثر در بخش 78 چالش از 16 پاویون بین المللی ارائه شده بودند. كشور ایران بیشترین شركت كننده در این دوره از رقابت را به خود اختصاص داد.

وی افزود: بعد از انتخاب اولیه و ارزیابی در مرحله دوم 20 نفر از 12 كشور از جمله كشورهای ایران، مالزی، اردن، پاكستان، برونئی، هند، ویتنام، قطر، آذربایجان، هند، اردن و عمان انتخاب و معرفی شدند و در داوری نهایی 5 نفر به عنوان برنده نهایی ( 2 نفر از كشور ایران، 2 نفر از كشور مالزی و 1 نفر از كشور لبنان) انتخاب شدند و در بخش ستارگان آینده نیز یك نفر از كشور آذربایجان انتخاب شد.

رفیعی تصریح كرد: هدف اصلی برگزاری «رقابت علمی كنز»، شناسایی و معرفی استعدادهای جوان علمی جهان اسلام و معرفی آنها به نهادهای علمی است.

وی تاكید كرد: دبیرخانه «رقابت علمی كنز»، راه‌حل‌های پیشنهاد شده توسط دانشمندان جوان جهان اسلام را برای رفع چالش‌های مطرح شده توسط نهادهای علمی در اختیار آن نهادها قرار می‌دهد.

برنامه «علم بهتر است» كاری از گروه دانش و اقتصاد؛ شنبه تا چهارشنبه از ساعت 21:00 الی 21:30 از رادیو تهران پخش می‌شود.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
علم بهتر است