سرپرست مركز فناوری و برنامهریزی وزارت آموزش و پرورش در گفتگوی تلفنی با برنامه "تهران تو" یكم اردیبهشت به انتقادات معلمان و دانش آموزان درباره "اپلیكیشن شاد" این وزارتخانه پاسخ داد.
بررسی مشكلات برنامهی اینترنتی "شاد" در برنامهی قبلی "تهرانتو" و شنیدن انتقادات مخاطبان رادیو تهران در مورد این اپلیكیشن كه از سوی وزارت آموزش و پرورش برای آموزش مجازی در نظر گرفته شده است، سبب شد تا برنامهی اولین روز اردیبهشت به پرسش و پاسخ میان مجری "تهران تو" و سرپرست مركز فناوری و برنامهریزی وزارت آموزش و پرورش اختصاص یابد.
مهدی شرفی در ارتباط با مهمترین سوال كاربران كه چرا برنامه روی نسخههای پایینتر از چهار اندروید قابل نصب نیست گفت: برنامه روی نسخههای چهار به بالای سیستم عامل اندروید قابل نصب است و این طراحی با توجه به دلایل امنیتی انجام گرفته تا بتوانیم از حریم خصوصی كاربران در زمان استفاده از برنامهی شاد حفاظت كنیم.
وی افزود: با توجه به اینكه نسخهی چهار به پایین اندروید مشكلات امنیتی خود را دارد نسخهی پاسخگو از چهار به بالا است.
وحید رونقی، مجری تهران تو، با اشاره به این مهم كه بسیاری از مردم با رادیو تهران تماس گرفته و گفتهاند منطقهای كه در آن ساكنند اصلا اینترنت ندارد، از مهمان برنامه خواست تا تدابیر آموزش و پرورش را در این رابطه ذكر كند.
شرفی گفت: آموزش و پرورش در مورد افرادی كه دسترسی به نت ندارند و یا به هر شكلی ابزار استفاده از اپلیكیشن شاد را ندارند راهكارهایی در نظر گرفته است تا مطمئن باشد محتوای آموزشی مد نظر سال تحصیلی 98-99 یه این افراد آموزش داده میشود.
وی افزود: راهنمای آموزشی و پكیج های آموزشی چاپ شده در اختیار این دانش آموزان قرار داده میشود. همچنین مدارس مناطقی كه اینترنت ندارند نیز با همكاری وزارت ارتباطات به اینترنت متصل میشود تا معلمان با دانشآموزان تعامل داشته باشند. نهایتا هم دانشآموزان میتوانند محتواهای آموزشی را از شبكهی آموزش صدا و سیمای جمهوری اسلامی آموزش ببینند.
این مسئول در وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در حال حاضر نیز در مرحلهی شناسایی قرار داریم تا ببینیم چه تعداد از كاربران از دارا بودن ابزارهایی مانند رایانه، تلفن همراه و تبلت بیبهرهاند و یا نتوانسند به دلایل نبود اینترنت آموزش مجازی بینند.
شرفی خاطرنشان كرد: رییس جمهوری هم مصوبهای را برای اختصاص اینترنت رایگان به دانشآموزان و معلمان برای ارایه به وازرت ارتباطاات در نظر گرفته است كه در حال حاضر وزارت آموزش و پرورش در مرحلهی مطالبهی این مصوبه از وزیر ارتباطات است.
وی تعداد كاربران كنونی برنامهی شاد را 8 میلیون نفر از میان 9 و نیم میلیون دانشآموز كشور عنوان كرده و گفت: مردم میتوانند برای رفع اشكالات و پرسیدن سوالاتشان در ارتباط با اپلیكیشن شاد با شمارهی 43081 تماس گرفته و مردم سایر استانها هم با گرفتن كد مخابراتی تهران به این مركز متصل شوند.
سرپرست مركز فناوری و برنامهریزی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: در حال حاضر گروههای فنی در این وزارتخانه فعالند تا كاربران شاد با حداقل مشكل روبرو باشند.
وی در پاسخ به اینكه چرا این برنامه روی اپلیكیشنهای داخلی نظیر سروش انجام نشده گفت: بخش استقلال و تفكیك كردن در این اپلیكیشنها انجام داده نشد و ما تصمیم گرفتیم برنامهی جدیدی را برای آموزش مجازی طراحی كنیم. و طبق آماری كه تا روز گذشته گرفتیم تا كنون 240 میلیون پیام در شاد رد و بدل شده و 11 میلیون ویدیو دانلود شده است.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360