معاون بینالمللی دانشگاه علوم پزشكی ایران با بیان اینكه در 4 سال اخیر؛ تعداد دانشجویان بینالمللی دانشگاه علوم پزشكی ایران 7 برابر شده گفت: در حال حاضر این دانشگاه حدود 1 هزار و 500 دانشجوی بینالمللی دارد كه متعلق به 13 كشور جهان هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، دكتر مهدی مقتدایی معاون بین المللی دانشگاه علوم پزشكی ایران با حضور در استودیو پخش زنده رادیو تهران درباره فعالیتهای بینالمللی دانشگاه علوم پزشكی ایران با برناكمه پل مدیریت 5 بهمن گفتوگو كرد.
دانشگاههای علوم پزشكی تهران، شهید بهشتی و ایران؛ خدمات بهداشتی و پزشكی استان تهران را ارائه میدهند
وی با اشاره به اینكه دانشگاههای علوم پزشكی تهران، شهید بهشتی و ایران؛ كل خدمات بهداشتی و پزشكی استان تهران را ارائه میدهند و تمامی بیمارستانهای استان تهران زیر نظر این سه دانشگاه فعالیت میكنند، گفت: دانشگاه علوم پزشكی ایران یكی از بزرگترین دانشگاههای علوم پزشكی كشور است و غرب و جنوب غرب تهران و استان تهران با جمعیتی حدود 5 میلیون و 500 هزار نفر را تحت پوشش دارد.
جمعیت تحت پوشش خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشكی ایران به بیش از 10 میلیون نفر میرسد
مقتدایی افزود: این مناطق عمدتا از مناطق صنعتی تهران هستند و جمعیت كثیری از مردم خارج استان تهران به این مناطق میآیند و شب میروند به همین جهت جمعیتی كه دانشگاه علوم پزشكی ایران تحت پوشش خدمات درمانی خود دارد برخی مواقع به حدود 2 برابر رسمی میرسد. تعداد زیادی از اتباع دیگر كشورهای منطقه در غرب و جنوب غرب تهران زندگی میكنند كه خدمات درمانی را مثل هموطنان ما دریافت میكنند كه این امر یكی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است.
19 بیمارستان تحت نظر دانشگاه علوم پزشكی ایران فعالیت میكنند
معاون بین المللی دانشگاه علوم پزشكی ایران تصریح كرد: علاوه بر این 19 بیمارستان تحت نظر دانشگاه علوم پزشكی ایران هستند كه خدمات تك تخصصی و فوق تخصصی ارائه میدهند كه میتوان به بیمارستان قلب شهید رجایی، بیمارستان كودكان حضرت علی اصغر(ع)، بیمارستان جراحی پلاستیك حضرت فاطمه(س) ، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی كلیه و مجاری ادراری شهید هاشمی نژاد و بیمارستان تخصصی ارتوپدی شفا یحیائیان اشاره كرد كه دولتی هستند و خدمات رایگان یا بسیار ارزان ارائه میدهند. این بیمارستانها صرفا متعلق به دانشگاه علوم پزشكی ایران هستند ولی تعداد زیادی از بیمارستانهای خصوصی، خیریه و غیر دولتی هم هستند كه تحت نظر دانشگاه علوم پزشكی فعالیت میكنند.
فارغ التحصیلان دانشگاههای نسل نو؛ فناور و كارآفرین هستند
رئیس دانشگاه پردیس بین المللی علوم پزشكی ایران در خصوص وظایف این بخش گفت: 4 سال است كه عهده دار این مسئولیت هستم.دولت چندسالی است كه به بینالمللی شدن دانشگاههای علوم پزشكی توجه بیشتری كرده و وظایف اختصاصی را به آنها محول كرده كه میتوان به ارتباطات بین المللی دانشگاهها اشاره كرد. دانشگاه های نسل اول فقط وظیفه داشتند آموزش بدهند.نسل دوم دانشگاه هایی بودند كه پژوهش را به آموزش اضافه كردند كه با تولید علم و مقاله همراه بود و ما طی 30 سال گذشته بسیار خوب عمل كردیم. دانشگاه های نسل سوم فناوری و تولید محصول دارند و دانشگاههای نسل چهارم و پنجم(نسل نو) علاوه بر فناوری به مردم خدمات هم میدهند و فارغالتحصیلان آن خودشان فناور و كارآفرین باشند و این مهم میسر نمیشود مگر اینكه دانشگاه بینالمللی باشد و بتواند با دنیا ؛ علم، پژوهش، آموزش، فناوری، گرند، استاد و دانشجو را تبادل كند كه وظیفه بخش معاونت بین الملل دانشگاه باشد. اگرچه فرهنگ بینالمللی كردن دانشگاه فرهنگی است كه تمامی اساتید، دانشجویان و كاركنان دانشگاه باید در آن سهم داشته باشند.
در حال حاضر دانشگاه علوم پزشكی ایران 1500 دانشجوی بینالمللی دارد
وی با تاكید بر اینكه رشد پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه علوم پزشكی ایران نشانه رشد همراه با جهش ارتباطات و تعاملات این دانشگاه است گفت: انتقال فرهنگ میتواند از طریق ورود دانشجویان به كشورمان انجام شود.در 4 سال گذشته تعداد دانشجویان بینالمللی دانشگاه علوم پزشكی ایران 7 برابر شده است و در حال حاضر این دانشگاه حدود 1 هزار و 500 دانشجوی بینالمللی دارد كه متعلق به 13 كشور جهان و عمدتا از كشورهای همسایه هستند.
مقتدایی در خصوص اقدامات پژوهشی مشترك با دیگر دانشگاهها گفت: یكی از اقدامات ما كارهای پژوهشی به روز دنیا با دیگر دانشگاهها است.این امر در شرایطی محقق میشود كه بتوانیم با مراكز علمی به روز دنیا تحقیقات مشترك برداریم كه دانشگاه های ما این شرایط را دارند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی @tehran360 جستجو كنید.
علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.